Forumet - Läst min pojkväns dagbok.. HJÄLP

Läst min pojkväns dagbok.. HJÄLP

1451 0 21
Ångrar mig fruktansvärt. Älskar min pojkvän mer än allt i världen, men jag är en väldigt svartsjuk person. Får små depressioner ganska ofta när han t.ex får reda på att en arbetskollega har starka känslor för honom och de åker på jobbfest.

Har väldigt dåligt självförtroende, antar att jag helt enkelt ville se hur han verkligen kände. Den låg på köksbordet, men genom hans förtroende för mig gömmer han den aldrig. Jag läste nu ett inlägg för någon månad sedan: "känner att jag vill hålla på med andra tjejer, inte för jag skulle det men känner mig fast. Hon förstår inte." typ.

Vad ska jag göra? Vi är alltid väldigt öppna för varandra och litar på varandra. Jag vet att jag totalt krossat hans förtroende på mig nu. Men när jag läste det här? Jag litade ju på honom också! Han har sagt att han inte alls behöver "leka av sig" (jag var hans första flickvän) och absolut är reda för en seriös relation.

Vill tala ut men skäms så fruktansvärt över det jag gjort..
Förstår att det är ssvårt men.. nåt råd till mig?

Spana också in:

Modigt att läsa hans dagbok. Hade jag vart i din sits hade jag önskat att han inte skrev övh.
Det man inte vet lider man inte av.

liten lady:

Ibland får jag känslan att jag också skulle vilja hålla på med tjejer, fast det är något jag never ever ever ever skulle göra


ja, instämmer.
om du inte vill berätta att du läst så tycker jag inte att det framstår som konstigt att ta upp det han skrivit ändå. Utan att referera till dagboken. Du sa ju att det var någon månad sedan han skrev det, han kanske inte känner så längre.

vad du än gör, snacka med honom om det, håll det inte inom dig. det får bära eller brista, men kan han inte acceptera dig för den du är så borde ni kanske inte fortsätta.

har varit i samma sits (fast omvänt), och kan ju säga att det inte hjälpte att undanhålla saker och ting.