Forumet - Lättklädda tjejer

Lättklädda tjejer

5883 0 112
Jag blir galen på alla lättklädda tjejer jag ser på min högstadieskola. Varför går tjejer runt i så lite kläder??

Vill höra åsikter från både killar och tjejer. Är det ok, vart går gränsen, och vad ska man göra åt det när man inte tycker att det är ok?
Piggelin:

. Är det ok


ok om man själv vill, men jag tycker inte om det.Piggelin:

vart går gränsen


man sätter sin egen gräns, jag tycker dock att många gånger för långt.Piggelin:

och vad ska man göra åt det när man inte tycker att det är ok?


finns inte så mycket man kan göra. man kan ju inte bestämma över andra.

Spana också in:

Piggelin:

Det handlar inte om vad jag tycker.. Är du inte orolig för att bli antasdad eller liknande?


Nej - varför skulle någon försöka ta på mig I SKOLAN ? [smile] Tror dessutom inte att en våldtäktsman som sitter i ett buskage sitter och väntar på att en tjej med kort kjol ska gå förbi, han tar nog första bästa.
Rose Red:

Tror dessutom inte att en våldtäktsman som sitter i ett buskage sitter och väntar på att en tjej med kort kjol ska gå förbi, han tar nog första bästa.


Så du tror att våltäktsmän är någon slags grej som vissa män är på heltid? Våldtäkter utförs oftast inte av random gubbar i parken, utan av folk du träffar. Kanske på fyllan när en snubbe ser dig visa mycket hud blir han kanske lite flippad och känner att han måste ha sex med dig. Du har konstig syn på det om du verkligen tror att våltäktsmän är en sorst person som sitter och väntar någonstans på någon.
Piggelin:

Vill höra åsikter från både killar och tjejer. Är det ok, vart går gränsen, och vad ska man göra åt det när man inte tycker att det är ok?


Det är ok. Klart alla ska få klä sig som de vill. Man ska väl inte behöva gå omkring i burka? Huvudsaken är att man inte går omkring i underkläder. Man ska inte göra något åt det alls om man inte tycker det är ok. Det angår ingen annan hur man klär sig, så det enda man kan göra är att strunta i det. Man kan bara ta ansvar för sig själv, inte för andra, och man får acceptera att andra gör saker man inte gillar.

Piggelin:

Är du inte orolig för att bli antasdad eller liknande?


Saken är ju den att orsaken till att man kan bli antastad om man klär så lätt (om man nu faktiskt blir det) är just på grund av att folk tycker att man får skylla sig själv om man blir antastad när man kär sig lätt. Om fler klär sig lätt så måste folk tycka att det är ok, och om alla tycker att det är ok så blir färre antastade. Att inte tycka att det är okej är just en del av det synsätt som gör det riskabelt att klä sig så. Om vi får ett nytt synsätt försvinner det synsätt som gör det riskabelt. [y]