Forumet - Laga tand utan bedövning.

Laga tand utan bedövning.

1505 0 27

Crysilis: Jag valde utan bedövning en gång. Det gjorde väldigt ont, men inte så mycket värre än när jag fått bedövning. Jag vet inte vad det är för sorts bedövning, eller hur bra dom är på att "ta den", det gjorde nästan lika ont utan som med för min del. Otäck känsla långt efter med bedövning.
Bedövningssprutan gjorde riktigt ont på mig idag, jag fick kämpa idag. 

Spana också in:

Mycket glad+Skål=Censur
   Cola

S3ON: Mina hål brukar visserligen vara så långt gångna när jag söker tandvård dock att de är tvungna att avlägsna hela tanden i fråga. Rodnar
FörvånadCensurFörvirrad Ajdå, inte ens rotfyllning? Som det så vulgärt kallas.Smilen:
Bedövningssprutan gjorde riktigt ont på mig idag, jag fick kämpa idag. 
Det gör nog inte ont på mig vad jag kan minnas. Men känslan när "nålen" förs.. Burr.

Crysilis: Ajdå, inte ens rotfyllning? Som det så vulgärt kallas.
sist testade dom det, men det höll ej, tanden gick sönder typ 2 veckor efter så tvingades jag dit och dra ut den ist.. betalade typ först för undersökning ~800, sedan rotfyllning 3k och därefter utragning ~900, fick visserligen tillbaks lite efter att jag hade tecknat försäkringen. Men uuuuh vad dyyyyyyrt. 

vet inte ens om jag har försäkringen kvar idag, för har typ inte haft pengar på kontot när räkningen skall dras osvosv

Tigerdrottningen:
En rotfyllning kostar strax över 3000 kr medan en utdragning ligger på strax under 1000 kr. Om det är en tand som ingen annan ser, alltså en kindtand, kan man ju nästan lika gärna dra ut den. 
Det är sant, jag hade nog mest tyckt att det vore en illa känsla av att ha en glugg emellan tänderna. Känns också bättre att ha kvar tanden än att ta ut den vid ung ålder. Dock högt pris, ja :S Kanske inte är värt om det är en tand längre bak som sagt, enklare att "borsta" också Rullar ögonen

S3ON:
sist testade dom det, men det höll ej, tanden gick sönder typ 2 veckor efter så tvingades jag dit och dra ut den ist.. betalade typ först för undersökning ~800, sedan rotfyllning 1300 och därefter utragning ~900, fick visserligen tillbaks lite efter att jag hade tecknat försäkringen. Men uuuuh vad dyyyyyyrt. 

vet inte ens om jag har försäkringen kvar idag, för har typ inte haft pengar på kontot när räkningen skall dras osvosv 
Ajdå, yrkade du på att få den rotfylld eller var det deras förslag? Man kan tycka att du inte borde fått betala utdragningen om det var dom som föreslog fyllning, och att det endast höll en sådan kort tid.

Får svårare och svårare att gå dit efter var besök. Dyrt och Smärtsamt :/

Crysilis: Ajdå, yrkade du på att få den rotfylld eller var det deras förslag? Man kan tycka att du inte borde fått betala utdragningen om det var dom som föreslog fyllning, och att det endast höll en sådan kort tid.
det var kärringens förslag, jag ville dra ut den direkt, hon lyckades övertala mig om att ge tvättningen och rotfyllningen en chans. :sss