Forumet - Lagligt hasch-förlsag på bordet

Lagligt hasch-förlsag på bordet

252 0 19

Spana också in:

Stoppas och stoppas, det har hela tiden krävt att regeringen skulle göra lagändringar (något dom var emot redan när man beslutade sig för att göra en utredning kring hur det eventuellt skulle se ut)

Det som tillsynes ser lite dystert ut är att socialdemokraterna i folketinget inte verkar backa förslaget längre, något man skulle kunna tro dom gjort då dom stödde borgarrådet i att göra undersökningen i våras.

Så det skulle ändå först ske vid nästa val om S fick makten något som ser ganska dystert ut nu, förutom om SF vinner vilket dom dock inte gör.

Sen kan man förundra sig över att dom skulle oroa sig för att det skulle bli mer tillgängligt då det redan är hur enkelt som helst att få tag på i cph..
Mjo. Det blev som ni säkert hört inget av med det där förslaget. Undrar hur det hade blivit. Till det bättre? Hur min egen uppfattning än är så är den inte som för fem år sedan. Faktum är att idag saknar jag svar helt och hållet. Läste vidare ett svenskt(!) regeringsförslag (finns på regeringen.se har ej direkt länk till hands nu ledsen) där de vill diskutera framtida narkotikapolitik, med bakgrund av att den hårdföra politik som gällt nu bra länge inte tycks ha lett till lägre brottslighet etc. Tänk om de rustar för en värld där alla röker hasch och sånt?!