Forumet - LAN-partys

LAN-partys

1674 0 17
I min tidiga ungdom i början av 2000-talet/mitten var det mycket populärt med LAN-partys att man drog hem till sin polare och lanade. Trots att jag själv aldrig eller ja provade att lana en gång med en polare men fick de aldrig att funka p.g.a. oteknisk då. Istället gick jag en del till Internetcafé  och spelade med kompisar.

Är det fortfarande populärt att lana bland er ungdomar idag?

Spana också in:

Har varit på några lan genom åren men fy usch vad jag skäms då jag måste släpa med mig en MAC. Lever i en familj som har varit anti-pc sen -95 eller nåt men nu så har de sagt att jag kan få en pc men att jag måste köpa den själv och det är ju fair. Men med 300kr i månaden och inget sommarjobb än så länge så ser det ut som om det kommer ta minst 2 år innan jag kan börja titta på vettiga datorer.

Hursomhelst, Lan-partyn är nog ganska vanligt idag men det förekommer nog nån gång var tredje månad eller så skulle jag tro.

My dreams are her: I min tidiga ungdom i början av 2000-talet/mitten var det mycket populärt med LAN-partys att man drog hem till sin polare och lanade. Trots att jag själv aldrig eller ja provade att lana en gång med en polare men fick de aldrig att funka p.g.a. oteknisk då. Istället gick jag en del till Internetcafé  och spelade med kompisar.

Är det fortfarande populärt att lana bland er ungdomar idag?
Fråga dreamhack