Forumet - LÅNG TEXT! Dåligt självförtroende angående kropp och sex

LÅNG TEXT! Dåligt självförtroende angående kropp och sex

525 0 1

Hej! Jag är en kille på 20 bast som inte har de starkaste självförtroendet. 

De är så här, Jag är den typen av kille som är kanske lite mer håriga än andra, dvs lite mer hår på benen, vid naveln/magen och börjar även få på bröstet. Finns även en del på bakdelen som kanske är de värsta enligt mig ser så motbjudande ut. Sen har jag inte heller en superballe, tycker personligen den är kort men ändå kanske hyfsat bred. 

Jag hade nämligen en flickvän som gjorde slut på julafton nu förra året, vi hade varit tsm i lite över 3 år. Men de sista året (speciellt de sista året) var de alltid jag som tillfredsställde henne och inte tvärtom. Hon skaffade en tungpiercing för ca 2 år sedan och de tog ett helt år innan hon ville gå ner oralt på mig igen. Men som sagt, de senaste året så tillfredsställde jag nästan BARA henne. Vi hade sex max 1 gång i månaden, och en gång tog de till och med 2 månader innan vi hade sex (tycker de är vääldigt länge i ett förhållande). Jag försökte vara på och visa typ att jag ville och att de liksom. Hon var liksom en sån person som ville bli killad på nästan hela tiden, och jag visste precis vart jag skulle killa för att få henne tända te lite extra, men de blev alltid att jag fick tillfredsställa henne med antingen hand eller att jag gick ner oralt (oftast oralt.) Och som ni alla säkert vet så blir man ju själv sugen? Speciellt om du går ner oralt? Jag tog de hela ganska hårt, alltså att de aldrig gick vidare till sex eller att man fick oralt själv, ibland blev hon t.o.m arg för att jag blev för enformig när jag gick ner på henne för att jag typ låg eller satt/låg obekvämt och fick ont i antingen nacke eller "strängen" under tungan. Och när hon blev arg blev de oftast att hon tog på sig igen och typ började hålla på och klaga. De vill man ju inte heller höra? Först att du ska liksom tillfredsställa någon utan att få något tillbaka eller att de går vidare till sex, utan du ska få skit för de också? 

Detta fick sina konsekvenser, för de första. Jag kände mig mer och mer osexig och typ oduglig i henne ögon, blev att de självförtroendet hon hjälpt mig bygga upp med min kropp och sexuellt i stort sett förstördes. Jag började tillfredsställa mig själv med hjälp av internet och blev typ skadad utav de, de gjorde ännu mer att man typ "fan va liten jag har? klart hon inte vill ha sex med mig?" osv, ni förstår. Men sen även att dom få gånger vi hade sex så kände man sig så jävla dålig, och jag kom nästan med en gång. De hela blev som en ond cirkel. 

1. började vi ha sex fick jag känslan av hur osexig och dålig man var, jag som har så liten osv, alla dessa tankar.

2. Tankarna fick mig att slakna, blir ju sån press på att prestera bra att du tappar tankarna och njutningen helt. 

3. Efter att ha sex så sällan kom jag nästan på en gång, vilket jag tyckte var väldigt pinsamt och typ "dåligt".. Då tillfredsställde jag ju inte henne? Och då kom man på dom tankarna "Fan kom inte nu på en gång, då förstör du hela sexet" Och poff så var du på andra tankar och den slakna. Så de var antingen komma på en gång och svälja sin stolthet eller att den slakna... Och slakna den blev de också liv, för då var de ju fel på hennes kropp osv, då var de hon som var dålig???? 

Nu lämnade ju hon mig för inte så länge sen och här står jag nu med världens sämsta självförtroende åter igen, plus att jag inte riktigt vet vad de va som gjorde att hon lämnade mig eftersom att vi för övrigt hade de väldigt bra och hade våra framtida planer. Men just sexet och min kropp, nä.. Hela de självförtroendet är borta, vad fan ska jag göra nu? Ville inte ens HON ha mig längre så vem kommer vilja de då? Hon var ju ändå personen som accepterat mig och min kropp från början. 

Kom inte med några dryga kommentarer som "öh hon lämna dig för lite ny kuk" eller liknande, ber bara om hjälp för att få upp självförtroendet. Måste väl vara någon som känt lika dant? Sorry för världens längsta post. 

Inga kommentarer

Tråden har 1 svar. Sortera efter:

Spana också in:

Kommentaren "Ville inte ens HON ha mig längre så vem kommer vilja de då?" får mig helt ärligt att undra hur du under förhållandet betett dig mot henne eftersom du inte verkar ha särskilt höga tankar om tjejen...