Forumet - långdistans förhållande :S

långdistans förhållande :S

539 0 12
hej jag har en tjej/kompis som jag har snackat med rätt länge via nätet [bigsmile][bigsmile] vi skriver typ varje dag och sånt :D och jag gillar henne verkligen men hon bor liksom 53 mil ifrån mig [cry] och jag vet inte vad hon tycker om mig :S:S asså vi skriver puss o så o vi ska träffas förhoppningsvis i sommar [confused] men jag vet inte vad hon tycker om mig hon e jätte trevlig och sånt och vi har aldrig träffats :'( och sen ja har gillat henne jätte länge o så och till och me innan jag visste hur hon såg ut (l) mina kompisar tycker inte hon e söt men ja göör verkligen det :S så ja vet inte vad ja ska göra man kan väll säga att jag e lite olyckligt kär =/[n]

Spana också in:

Jag har nästan samma dilemma... :P
förutom att jag får ha lagligt sex hahaha xD
nä men helt serri... Jag har träffat en tjej... hon flyttade till jönköping och jag har ingen aning om hur jag ska göra typ... Älskar henne<3
känt henne i typ 3 veckor max nu... Jag går juh gymnasiet (BURGÅRDEN HOHOHOHO!!!!) nu så att jag kan klart komma upp och så men jag vill kunna träffa henne när jag vill eller när hon behöver träffas [wink][love][love][love]
Nån som har förslag på någonting jag kan göra [cute][love]
Jadu.. Nån av er kommer att hitta nån annan "irl" och hur kul är det när nån av er kommer att säga på msn "alltså sorry jag hittade nån annan här som jag kan gosa och mysa med pusspusshejdåkkthx"?

Men om ni verkligen gillar varandra och inte är frestad av andra tjejer i era närvaro so go ahead, försök att träffas. Men det blir nästan garanterat trist eftersom ni kommer inte att träffas lika ofta som par som bor i samma stad och dyrt om ni ens försöker träffa varandra så mycket som möjligt.

Dessutom tror jag att man är lite för ung för att åka och hälsa på nån som man har träffat genom nätet. Det kan ju vara en pedofil eller nån sjuk snubbe. Om ni har camat och pratat i telefon borde det vara ok. Man ska alltid vara försiktig.

Jag själv har jämt fantiserat att träffa killarna jag har snackat med på msn men jag visste att det skulle aldrig gå eftersom jag har skola så jag skulle aldrig hinna med att hälsa på nån. Dessutom har jag sällan pengar till att åka nånstans.

Det billiga alternativet är att hitta nån på nätet som bor i samma stad som dig, att du har sett personen i cam, att du har pratat med personen i telefon och helt enkelt pratat med varandra i flera veckor. Då kan man träffa varandra irl. Men om du känner på dig att det känns fel att träffa personen, då är det väl det. Alltid lita på magkänslan!