Forumet - Långdistansförhållande

Långdistansförhållande

517 0 12
Hej min flickvän ska flytta till Stockholm sen innan hennes Gymnasium börjar och jag bor utanför Linköping, hur gör man i ett långdistansförhållande när man inte kan träffa varandra varje dag? Visst man kan ju skicka sms eller ringa men finns det andra saker för kommer sakna henne varje dag...
känner att jag har skrivigt många inlägg dom senaste dagarna och många av dom är just om kärlek så förlåt för det...
Kommer hennes föräldrar också flytta till Stockholm eller är det bara hon? Om det bara är hon som flyttar så kanske hon kommer hem på helgerna och då kan ni träffas i mån av förmåga? Annars kan ni väl facetimea/cama*? (*fan vet vad det heter nu för tiden)
Men det känns som ett roligare alternativ än ett vanligt samtal eller sms när man faktiskt ser personen i realtid, framför allt för er som är ihop.

Hando: Kommer hennes föräldrar också flytta till Stockholm eller är det bara hon? Om det bara är hon som flyttar så kanske hon kommer hem på helgerna och då kan ni träffas i mån av förmåga? Annars kan ni väl facetimea/cama*? (*fan vet vad det heter nu för tiden)
Men det känns som ett roligare alternativ än ett vanligt samtal eller sms när man faktiskt ser personen i realtid, framför allt för er som är ihop.
Nepp hon ska flytta upp till sin syster i stockholm men hon kommer typ inte hem någon gång så tänkte att jag kanske kan åka upp nån gång i månaden. typ skype och sånt? Skulle faktiskt vara roligare än sms!

Spana också in:

Det får ni nog känna av själva. Har själv inga erfarenheter men jag vet personer som lyckats bra med sådana förhållanden. En här i Sverige hade/har? flickvän i Irland och har haft i många år. De hälsar på varandra såklart då och då och de tycker att det fungerar bra. Men det är inte alla som tycker så, så det är nog väldigt individuellt/hur just ni två känner.