Forumet - Laptopexperter

Laptopexperter

376 0 16
Tja asså nu har jag en iPad o en dator o min laptop är en toahiba har haft den i säkert 5 år men när jag startar den o sen ska  klicka på chtome så  kommer de upp sån tom sida flera stycken o de är typ reklam alltså jag gillar inte den laptopen alls jag vill köpa en ny för den är gammal o plastig  o långsam   Jag använder Ipaden mest även nu men alltså jag behöver en dator för att koppla musik till mobilen o Ipaden har ingen USB port o så   har Ipaden ingen USB  jag vill kolla på film men min farsa säger paddan funkar alldeles utmärkt att kolla film på. Men de den  inte gör för den har ingen sådär flash player som en dator har också så tar de mycket längre tid att skriva på iPad går snabbare på datorn! Så kan ni hjälpa mig att övertyga min pappa att köpa ny dator

Spana också in:

Flash player är fortfarande populärt?
I.a.f. ladda ner Microsoft Security Essentials. Har inget sånt där skit som Avast eller Norton med alla deras "Pro" eller "Premium" versioner, bara ett bra virusskydd.
Det borde kunna ta bort de flesta virusen, om du har några. Chrometabbarna å andra sidan kan vara lite knepigare. Om det är nya tabbar med typ sökmotorer så är det oftast bara att googla namnet på den + "remove/uninstall".

TL;DR: köp ny dator, installera MSE.