Forumet - Lars, för bäst för idol?

Lars, för bäst för idol?

1772 0 49
Image

Lars måste vara den bästa idoldeltagaren, någonsin. Han sjunger fantastiskt, han ser ut som John Lennon och han pratar supermysigt.

Hans förebilder är Bob Dylan och John Lennon, han är hyfsad på att läsa runskrift och hans favoritfärg är "Blå kanske". Att en sån här snubbe inte haft en superb artistkäriär innan idol är skamligt.

Är han för bäst för idol?

Spana också in:

Han är den första människan jag idealiserar :) Skön stil på honom!

Minns alla som har varit klockrena genom hela idolvägen.. Det har varit Sebastian från Idol 2005. Min teori var att han inte vann pga det kändes som att det var en tjejs tur att få vinna Idol efter Daniel Lindström. Men både Sebastian och Agnes var otroligt bra. Hade själv Sibel som favorit.

Sen har vi Markus från Idol 2006 som aldrig hängde löst, juryn tyckte alltid om honom. Erik var den enda som kunde mätas med honom bland de övriga men han var ändå en bit ifrån. Markus vann med 67% har jag för mig. Det är en stor skillnad i final!

Daniel Karlsson från Idol 2007 var storfavoriten. Första gången han hängde löst åkte han ut. Många trodde han redan var klar så de struntade i att rösta. Sen att han blev "lite för mycket" gjorde att han tappade några röster med! Han var iallafall en klar finalist.

Idol 2008... Vem är klockren? Jag vågar nästan inte säga faktiskt. Tjejerna är otroligt bra, och det känns för mig att det är den där RockarRobin och Lars som är de killar som har chans till final. Det är nog efter två omgångar man märker vem det är som dominerar.