Aviseringar
Rensa alla

Lås denna tråd, då.


Ämnesstartare

Ni har ingen hjälp för navigation alls på forumet och om man frågar så blir man låst.
En kille som sa att han pratade dålig Svenska ville bara prata för att träffa nya människor och försöka lära sig lite mer svenska, han blev låst för att han inte presenterade sig i rätt tråd.
Jag har sett flera liknande. Det är bra att ni håller forumet i styr, men när ni låser någon som vill skaffa en vän, och inte folk som vill mötas för att ha sex IRL, så har det gått lite snett.

Ren Admin abuse. Ni bara dödar den här sidan snabbare.


   
Citera

Jag håll med till viss del, men vill inte bli avstängd så jag håll mina tankar för mig själv Blink


   
SvaraCitera

600 Gram: Admin

Du har inte tänkt tanken att detta är en privat sida och att vi har regler som du med enkelhet kan läsa och följa?


   
SvaraCitera
time
 time

Låser upp tillfälligt för att reda ut några frågor.

Det är en rejäl skillnad på att bli låst från själva forumet och att få en tråd låst. En låst tråd hindrar inte någon från att skriva i en redan befintlig tråd, fortsätta hänga på sajten etc. Vi tar bort alla trådar som är kontaktannonser innehållande nick till andra sajter och sociala medier, det behöver inte vara explicit någon som söker sex. Det stämmer alltså inte att vi har låst någon bara för att denna söker någon att prata svenska med - vi stängde bara ner tråden.

Har man frågor är man varmt välkommen att PMa mig eller någon av modsen, eller ställa sin fråga i någon av de många trådarna som finns till för det syftet. Glad


   
SvaraCitera