Forumet - lås tråd.

lås tråd.

774 0 52
vilken är er favorit persondator? Mac? Pc? varför valde ni att köpa den? Vad tycker ni så? [smile]

Pc vs Mac

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Id_kGL3M5Cg&hl=sv&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Id_kGL3M5Cg&hl=sv&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

ÄNDRAT 2010-03-31 15:58

Spana också in:

Klorofyl:

stationär PC med winxp
bärbar Mac


[y]

Macen fungerar som den ska, krånglar bara när jag använder microsofts program (.....), den är skön som fan att använda och det behöver liksom inte krånglas en massa.

PC:n kan jag spela massor av heftiga spel på, och använda program som behövs till skolan (excel -.-). Hade inte världen varit diskriminerande, och all mjukvara funnits till både mac och pc så hade jag slängt ut pc:n.


Furthermore gillar jag den yttre designen på mac-datorer :D
FreezeFusion:

Windows XP är just nu min passion..

Har ni funderat på att testa den nya Windows 7?
Någon som kan ge en liten recension av den? [cheers]


Lade upp en tråd om det för typ ett halvt år sen, som hette Xp vs Windows 7. Kom fram till att xp var bättre pga. av att Windows 7 är fortfarande på Beta stadiet. Men det ser lovande ut och jag tror att Windows kommer komma tillbaka stort från fail Vista (Har blivit stabilare, men snacka om att det tar onödiga resurser).

Åtta:

PC med Linux. Har ingen lust att betala extra bara för att få ett operativsystem jag inte tänker använda, samt ett chassi som må vara fint - men inte värt flera tusen kronor.


Har Windows xp och Ubuntu. vill jag ha mac så installerar jag mac4lin (försöker fortfarande lista ut hur man installerar utan att förstöra ubuntu ^^)
Xp för spel, ubuntu för annat.