Forumet - Lasertag Sport eller inte?

Lasertag Sport eller inte?

1997 0 179

Spana också in:

JOQER:

sport och lek


både och anser jag [bigsmile]
första gången man lirade så hade man träningsvärk i hela kroppen i en hel vecka, inte alls så kul men värt det :D
kul att spöa polarna och sport då man tränar i.o.m att utrustningen väger lite och man springer omkring och hukar sig etc som en galning :)
JOQER:

Några synpunkter?


Jo det är en sport om dock inte så spridd... så att säga att dom befinner sig i landslaget eller i typ Sveriges bästa lag etc är ju ingen bedrift då de finns typ... 2 st.

Förövrigt så tycker jag snarare diskussionen är om lasertag och inte specifikt Laserdome som egentligen bara är ett system i djungeln. Finns många fler.

I Stockholm finns flera. Zone som är Laserdome men även Laserforce, AR och Darklight och Lasermaxx.

Lasergame (q-zar) fanns men dom stängde och Laserdome har för närvarande 2 arenor.

Men ja, Lasertag är sport.
inget bra namn:

paintball ska de va !


Man får bättre reaktions och rörelseförmåga av laserdome. Paintball är också kul fast man kan lixom inte spela i 8 timmar nonstop som man kan på laserdome[bigsmile]

tjockboll:

Laserdome är ju inte ens roligt.


Om man spelar i ett lag som kan spelet och olika typer av spel som tex basecamp, elemination, solo mm.

mörknäs:

nej, inte direkt. paintball, visswt. airsoft, i viss bemärkelse, även om det diskvalificerar sig som regelrätt sport på vissa punkter. men laserdome är jag tveksam till. finns det ens organiserat spelande och officiella turneringar? eller, tydligen, men. nah.


Du ska se hur många tuneringar som bara anordnas i Sverige. Laserdome har 120 regler som man måste följa för att inte bli utvisad. Paintball är störe och man sr mer av det spelet, fast laserdome har mer spelmöjliheter. När man kör det som en lek så spelar man oftast bara lag som krigar. Kör man som proffs så spelar man med baser, liv, begränsat antal skott, elemination mm.

Issen:

I Stockholm finns flera. Zone som är Laserdome men även Laserforce, AR och Darklight och Lasermaxx.

Lasergame (q-zar) fanns men dom stängde och Laserdome har för närvarande 2 arenor.


Andra företag har öppnat, fast när man spelar typ SM och andra tuneringar spelar man i Laserdome och inte kompiorna laserforce[bigsmile]