Forumet - Låt oss säga

Låt oss säga

234 0 8
att anledningar fört dig till att hamna i en grop av stål, som ett rum utan tak dörrar eller fönster, ovanifrån kommer typ en hydraulisk press eller något makligt nedåt och det enda som står mellan den och golvet under dig är du.

Du kan inte stanna kvar på den platsen, men det finns ingen fysisk väg ut genom rörelse åt något håll, du har några moment kvar av tankar innan allt som är du är borta, och det är allt du kan tänka på, du kan inte stanna här, det är inte ett alternativ.

Hur gör du för att hamna på en säkrare plats när du inte kan röra dig i någon riktning?

Det vi söker här är alltså en metod att förflytta sig som inte kräver att du har möjlighet att fysiskt ta dig upp ur gropen, det måste vara precist funktionellt för denna situation men även fungera som en generell princip.

Det finns faktiskt ett svar, låt oss se vad ni har att komma med.

Spana också in:

Den observante läsaren kanske förstår att problemet är ett tematiskt förvrängt exempel för att hitta en lösning på att kunna röra sig fortare än ljuset utan den där jobbiga bieffekten att bli oändligt utsträckt osv. Alltså att hitta ett alternativ till att röra sig, men ändå förflytta sig någon annanstans.

Ni var inte till någon hjälp alls [smile]