Forumet - Låtar med bandet - kritik uppskattas

Låtar med bandet - kritik uppskattas

294 0 17
sätter på hey you

gillade inte gitarren speciellt, känns lite takida
gillade inte heller melodin...
lite gnällig röst
trummor börjar
lite otakt...

sätter på waste of time

piano
trummor hörs ganska dåligt
rätt otakt...
gillar inte rösten speciellt
lite falskt i refrängen

sorry
Nu har jag bara lyssnat på Hey you och det enda jag kan konstatera är att: gitarristen behöver få bättre flow och sångaren behöver behandla sin röst med lite cigaretter och whisky. Då kommer låten låta mycket, mycket bättre.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Och trummisen behöver gå ett par lektioner till.

Spana också in:

abrovinsch:

Keep it coming!


Försökte verkligen lyssna på den andra låten också men jag var tvungen att avbryta efter 25 sekunder. Förlåt, men sådär falskt får det inte låta när man sjunger - om man inte är med i Singing Bee, eller något annat humorprogram av B-kvalité. Be sångaren (om det är du, förlåt [cry]) gå till en sångpedagog och öva upp stämbanden lite grann.

Inte för att jag kan sjunga själv eller så, men jag har... empatiskt gehör.
Istechetvåpunktnoll:

Börja med att avslöja era ålder[cute]


16 år!

timeisrunningout:

Förlåt, men sådär falskt får det inte låta när man sjunger - om man inte är med i Singing Bee, eller något annat humorprogram av B-kvalité. Be sångaren (om det är du, förlåt [cry]) gå till en sångpedagog och öva upp stämbanden lite grann.


Haha! Det är faktiskt jag som är trummisen så nog fick jag mig allt en känga också. [cool]
tycker inte gitarren var så dålig, påminner väldigt lite men på något sätt märkbart om någon led zeppelin låt, fast också mycket om takida i början vilket är ett stort minus. tycker ni borde ha elgitarr istället.

trummandet känns rätt så oinspirerat, han borde svänga ut mer och gärna trumma fortare.

sången är mest gnällig och texten till låten får mig att tänka på typ medeltiden eller någon läskig kristen by i stil med filmen the village men det kanske är tanken. men försök att låta mindre nasal och gnällig, en ordentligare refräng kanske skulle lyfta låten.
Dräparen:

sången är mest gnällig och texten till låten får mig att tänka på typ medeltiden eller någon läskig kristen by i stil med filmen the village men det kanske är tanken. men försök att låta mindre nasal och gnällig, en ordentligare refräng kanske skulle lyfta låten.


Föredömlig respons, tack!
Istechetvåpunktnoll:

A men vafan, öva på. Måste ärligt talat säga att konceptet känns bra. Men allting är för slarvigt gjort. Lägg ned mycket tid på allt. Se till att dra ut allt till den "yttersta spetsen" och sen skall jag lägga till er på min spotify playlist.[smile]


Det var ungefär den slutsatsen vi drog också. Tack för responsen! :)
Inom sång tror jag ett par sånglektioner skulle hjälpa att flytta klangen till ett skönare läge. Nu låter det "pressat" och oskolade sångare/sångerskor sjunger ofta lite nasalt och använder inte diafragman på rätt sätt. Det bästa är att sjunga efter ett piano och spela in ofta för att höra vad man kan göra bättre.

Det låter verkligen som om ni kan utvecklas och bli riktigt tighta med tiden. Det viktigaste är att öva och öva och hellre sänka tempot i början. [y]