Forumet - låtar om droger

låtar om droger

5584 0 64

Spana också in:

For a period I would literally do crack all night and then after I came down I’d sleep a couple hours, get up and do music. I would twist the music until it gave me the same rush I got from the crack, that full euphoric adrenalin blast. Bit of a dangerous experiment but a couple of wicked 12”s came as a result. Those were strange days.

- Venetian Snares

strawberryfields:

undrar hur det är att vara typ hög på lsd och se på den videon haha!


Tror att man tycker den är ganska tråkig och aningen missanpassad (skulle man vara mitt uppe i trippen skulle man dock med stor sannolikhet knappt förstå att det var musik (eller glömma bort det) och man skulle nog tycka att videon var obehaglig). Jag skulle i alla fall tycka det. Man tycker som normalt, bara det att allting är mer av sig självt och man hör mycket mer än man annars skulle göra. Du hör alla detaljer i musiken, t.ex. hinner du lyssna på alla övertoner av tungrörelserna hos sångaren samtidigt som du lyssnar på basen, men du hör verkligen att det är en bas som spelas... du kan till och med höra vilken sträng det är. För mig är det så i alla fall, men sen är jag ju musiknörd också.
strawberryfields:

men vad lyssnar du på då när du är hög på lsd? om man får fråga alltså :)


Inget, naturen eller typ det jag annars lyssnar på (tills det blir för mycket), dvs progressiv rock, neo-progressiv rock, fusion, jazz (nutida), ambient osv. kan inte direkt kategorisera all musik jag lyssnar på...
När jag trippar och promenerar, brukar jag ha min ipod igång, men ganska så nedskruvad volym så att det smälter samman med omgivningen, så att man precis hör allt.