Forumet - Låtsassyskon

Låtsassyskon

3514 0 41
Många mammor och pappor träffar nya partners och det är vanligt att de också har barn. Hur är eran relation till era låtsas-/plast-/styvsyskon?

Rösta, skriv och diskutera!
Hjärtlös:

Känner inget speciellt för dem (Du röstade på detta alternativ)


Har aldrig behövt spendera jättemycket tid med dem. Fungerade rätt bra med min styvbror när jag var yngre, men nu har vi helt vuxit ifrån varandra. Min styvsyster är ett par år äldre och flyttade hemifrån när jag var ganska så ung. Och nu har jag själv flyttat hemifrån, så jag träffar dem i princip aldrig.

Spana också in:

Nintendo:

Har som tur är: inga


Skönt!Capture:

Har aldrig behövt spendera jättemycket tid med dem. Fungerade rätt bra med min styvbror när jag var yngre, men nu har vi helt vuxit ifrån varandra.


Trist.. Har också en styvbror som jag "vuxit ifrån" [sad]StenenSven:

Har en, som jag aldrig träffat


knasigt [surprised]
StenenSven:

Men det är så att min pappa är lite udda, om man uttrycker det milt. Vi har väl inte den bästa relationen och han vill uppenbarligen inte att jag eller mina syskon ska träffa henne. Men jag bryr mig egentligen inte så mycket, tycker bara lite synd om barnet


Jo, det är ju lite synd.. Men han kanske bättrar sig. Då får man väl hoppas på att hans relation till barnet blir något bättre än den han har till er. [smile]
StenenSven:

Vet faktiskt inte ens om han är tillsammans med mamman till barnet längre, för han berättar absolut ingenting för oss :/


Usch stackars liten att växa upp sådär i så fall! [sad]
Har själv ingen vidare relation till min far, så kan relatera till det där.. Vet ingenting om hans liv, eller andra familj. [n]Åtta:

Mina föräldrar har varit smarta nog att leta rätt på nya partners utan barn. Vem fan vill ha extra barn, liksom?


Bra jobbat av dina föräldrar [wink]
Tror inte någon vill ha det egentligen, men det kan vara en fördel med att bli tillsammans med en annan förälder. Han/hon kan ha lättare att komma överens med barn.