Forumet - laxermedel

laxermedel

1482 0 6

Jag har inte riktigt förstått om man går ner av laxermedel eller inte. Enligt mig har jag missbrukat laxermedel och då har jag gått ner i vikt jävligt snabbt och mycket. Hört från massa olika håll att man inte förlorar fett utan vattenvikt och det är därför man tror man har gått ner i vikt. Andra har sagt att tillslut kommer man skita ur fett och sin vikt om man använder det långstiktigt. jag vet att det såtr massa skit på internet men liksom går man ner i vikt av laxermedel eller inte? 

Spana också in:

Det där låter väldigt osunt och elakt mot din kropp. Bästa sättet att få en frisk  kropp på är att träna och äta bra mat. Att äta laxeringsmedel är verkligen inte bra och jag blir mest oroad för varför du har så stort behov av att gå ner i vikt så att du skadar sig själv. Jag tycker att du skulle behöva prata med detta om någon eller i alla fall fundera kring varför du gör som du gör. 

Med detta sagt så låser jag din tråd och lite senare kommer den även raderas då detta är en ungdomssajt och jag vill inte att du ska få osunda råd eller att någon annan ska få inspiration till att göra samma sak.