Forumet - Lchf -

Lchf -

1397 0 2
Hej! Jag tänkte börja med lchf för att jag vill ändra min livsstil och gå ner 4-5 kilo. Innan så har jag jojo bantar fram och tillbaks och de har alltid slutat med att jag går upp igen. Ni som äter eller har ätit enligt lchf, Hur lång tid tar det att de resultat hur mycket gick ni ner?  Var de något som funkade bra? Hur måbga mål åt ni och dela gärna med er om olika recept
gick på det halvt förut eftersom mamma gick på det. Men tog 3 försök innan hon kunde hålla det. Finns många goda recept överallt på internet.  Godsakerna är ganska beska till en början om du är van vid socker.  Mamma åt frukost,  lunch middag och ibland en macka om hon kände för det men var inte hungrig lika ofta.
En annan i byn var överviktig och efter nå månader med lchf var hon normalviktig, ungefär som hon såg ut i tonåren innan barn osv
Hej! Det är svårt att över internet bedöma om någon verkligen behöver gå ner i vikt av medicinska skäl, och vi på Ungdomar.se vill inte uppmuntra till bantning, speciellt inte när det gäller unga människor. Vi råder dig därför att ta kontakt med en läkare, kurator eller dietist som kan ge en professionell och säker bedömning, och hjälp om det behövs!

Bästa sättet att komma i kontakt med en sådan är att ringa sjukvårdsupplysningen på nummer 1177. Du kan också kontakta din närmaste ungdomsmottagning så hjälper de dig att hitta rätt!