Forumet - Le Pen utblottar Sarkozy

Le Pen utblottar Sarkozy

229 0 15
Gammalt inslag men inte något jag varit särskilt medveten om, och verkligen inte olägligt för det, tvärtom.

Frankrikes president Nicolas Sarkozy är EU ordförande, i den här videon tagen på EU parlamentet i Strasbourg sommaren 2008 blir han utmanad av Jean-Marie Le Pen, partiledare för Front National som han grundade 1972.

Undertexterna är på engelska så det blir inga problem:
http://sv.wikipedia.org/wiki/Jea​​​n-Marie_Le_Pen

Spana också in:

farbror gugge:

kändes osammanhängande och som om det var översatt med google translate typ:C men var kanske bara jag som var trött


Eller så är du en blind vänstersocialist. Det är klart att den är osammanhängande med den fantasivärld vänstern propagerar om att du lever i. Jag läste på Flashback om att det har påbörjats ett "matprogram" från Rosengård som ska vara i sänding i Tv4 flera gånger under en månad! Man kan ju undra vad det verkliga syftet bakom är. Nu är det en månad kvar till valet!
farbror gugge:

menade inte hans argumentation utan textningen etc[blush]


Det är inte osammanhängande, det är franska sättet att kommunicera som du såg och hörde på videon och det blir svårt att kondensera det han säger utan att förändra meningen. Vad vore det bästa sättet att översätta det han sa? Tyckte inte att det var några större konstigheter eller avvikelser än det språk-kulturella.
Arazoid:

Gammalt inslag men inte något jag varit särskilt medveten om, och verkligen inte olägligt för det, tvärtom.


Det han säger om Nationskänslan är korrekt. Överallt stärks Nationskänslan och patriotismen, förutom just i Europa där vi blivit så dekadenta och demoraliserade dels utav våran eget påtvingade vit mans skuld och Liberalism, socialism skall ej heller förnekas.

Bra klipp på Le pen, det bästa jag sett. Det finns verkligen stake i den mannen, mer än vad som finns i hela EU-parlamentet har tillsammans.
hugrmunr:

Från engelska Wiki, om Le Pen: "He strongly opposes same-sex marriage, euthanasia, and abortion."

Idiot! Kristet slödder.


Fast det är ju allmänt känt att vita behöver öka i nativitet. I enbart Sverige så aborteras 30.000 foster årligen. Det finns många adoptiv föräldrar som står på kö för att få ett barn.