Forumet - Ledsen

Ledsen

4524 3 66

Spana också in:


patrick bateman:
Vad får dig att tro det? Av egen erfarenhet är jag tveksam. Min hund saknar t.ex. inte min katt som försvunnit. 
1 exempel: Min f.d sköthäst "bästa kompis" dog, och man märkte att min sköthäst blev annorlunda liksom ledsen. Han sprang t.ex och gnäggade fram och tillbaks i hagen, det gjorde han aldrig innan. 
Hoppas du hittar katten.Hjärta

Shuzz: 1 exempel: Min f.d sköthäst "bästa kompis" dog, och man märkte att min sköthäst blev annorlunda liksom ledsen. Han sprang t.ex och gnäggade fram och tillbaks i hagen, det gjorde han aldrig innan. 
Hoppas du hittar katten.
Usch, vad sorgligt. Okej kanske till en viss grad då. Menade inte att låta kall och säga att alla djur är känslolösa varelser, menade mest i jämförelse med oss. Jag ser ju själv på vår hund att hon är ledsen när inte alla i familjen är hemma, då ligger hon bara vid dörren och väntar. Tack :) vi försöker och hoppas på det bästa.den_smale: Behöver väl inte betyda att känslorna inte finns där.
Nej visserligen. Jag tänkte annorlunda.
Pinkie: det tror jag med! och när jag själv är ledsen så känns det som om mina hundar förstår mig typ. att dom känner på sig att jag är ledsen.
Det kan stämma. Hade en katt för många år sen (som blev påkörd Ledsen) som "tröstade" mig. Jag var sjuk och ledsen och då kom hon in i mitt rum där hon nästan aldrig var för hon inte gillade övervåningen och la sig i mitt knä i sängen och kollade film med mig. Det var jättefint Hjärtaböghög: djur har 100% känslor
önska dig att du va 1 växt
Växter är lite väl extremt.