Forumet - Legalisera Cannabis?!

Legalisera Cannabis?!

2289 1 43

Spana också in:


SthlmsBruden;)): Ja!!!
Jag är fullt klart för en legalisering av CANNABIS. Dvs dels att vem som helst ska få odla den aktuella plantan. Kanske max 6 plantor som privatperson (som i Holland och i vissa delstater i USA som legaliserat) eller obegränsat om man odlar kommerciellt för att sälja. Och följaktligen även att man ska få inneha, röka och även sälja till kompisar och vänner.

MEN - samtidigt är jag för ett TOTALFÖRBUD av alla andra droger. Visst, de är "förbjudna" idag men det vet vi alla att det är lättare att få tag i dessa preparat idag än vad det är att få tag i en liter mjölk en sen natt efter stängningsdags.

Kalixtus02: Hört talas om Hash-psykos?
Det finns egentligen inget som heter Hashpsykos. Cannabis kan INTE skapa en psykos. Men däremot kan en psykotisk människa få en psykos av att röka Cannabis men denna människa hade med 100% sannolikhet fått en psykos ändå vilken dag som helst.

En annan sak som förbudsivrarna sprider lögnaktiga falska uppgifter om Cannabis är att Cannabis skapar ett tyngre drogberoende. Dvs röker du Cannabis idag så får du ett sug efter tyngre droger i morgon... vilket naturligtvis är TOTALT FEL. Det finns inget ämne i Cannabis Sativa som ger cannabisrökaren ett sug efter andra droger. Punkt Slut!

evene: Man får ju också fråga sig vad som kommer att hända efter att vi har legaliserat cannabis, kommer vi att legalisera fler droger efter det som inte är nödvändigtvis farliga?
Det finns en annan aspekt på alla droger sammanfattat. Illegala droger är de kriminellas största inkomstkälla. Då syftar jag på kriminella organisationer och sammanslutningar  och kanske inte småtjuven på gatan.

Om alla stater tog över droghandeln så skulle åtminstone inte de kriminella organisationerna kunna ha droghandeln som största inkomstkälla. Se bara hur det totalt har flippat ut i Mexiko där droghandeln och mord går hand i hand. Tom polisen är korrumperad och går hand i hand med den kriminella drogmaffian.