Forumet - "Legenden" Bob Dylan!

"Legenden" Bob Dylan!

1377 0 12
Jag lyssnar på hans musik nu och jag har återkommit till artisten ett flertal gånger. Han är bra det är han och skriver bra texter, men jag måste få erkänna att rösten han har är aningen mörk och sölig för min smak. Men det är nog bara smaksak får jag nog säga. Jag förstår hans storhet, men jag tycker han är lite över bra bara, max en 7/10 får jag ge Bob Dylan som betyg som artist. Man märker verkligen att det är kvalité dock.

Smaken är subjektivt det är det och jag tokälskar honom inte, men jag försöker ta till mig hans musik så gott det går. Lyssnar på Blonde On Blonde och den helt klart lyssningsbar, även om rösten blir lite förmycket ibland.

The Times They Are A-Changin' är hans bästa album, där flyter det mesta på.

Vad tycker ni om denna "legendaren"?

Spana också in:


Draug: Han är överskattad som fan men likväl en hygglig musiker.
Som text- och kompositör får han full pott dvs 10/10. Hans låtar är i de allra flesta fall helt outstanding. Hur han är som musiker dvs hur han är som gitarrist ex har jag ingen direkt uppfattning om. Däremot... någon skönsjungade sångare är han inte direkt. Många gänger tycker jag han låter minst sagt "kraxig" på rösten och ju äldre han blivit ju kraxigare låter han.

Men som sagt, Mr. Zimmerman kommer alltid att leva i våra hjärtan som en otroligt duktig låtskrivare.