Forumet - Lejonhuvad kanin

Lejonhuvad kanin

2602 0 53

Spana också in:

Luna Lovegood:

siames


Vad säger färgkoden?
am_ bb C_ dd gg
Vi kan här se att det som skiljer denna färg från viltgrå är att den är enfärgad och saknar därmed viltzoner och bältesindelning, det ger svart. Den är även zobel, vilket bleker den svarta färgen och ger zobel brun. Den är den även gul vilket skulle ge en gul zobel, men eftersom zobelanlaget även reducerar gul färg så blir den ljus, nästan vit med mörkbrun zobelteckning, zobelsiames brun. Den här färgen är dessutom blå, blåanlaget späder ut färgen på hela kaninen och gör teckningen blå, nu är den zobelsiames blå.

Från kaninfarg.se [y]

Skillnaden är alltså att min inte har ett gulanlag.
isola:

Har du separata hagar till alla + hur många är det du har nu?


Alla går i separata hagar p.g.a smittorisk och risk för skador. Just nu så bor det 5 kaniner på gården, en har jag lånat av en annan uppfödare och vän, en av "mina" kaniner kommer att flytta till en annan familj för hon blir så stressad när hon måste vara kring andra honor... [sad]

Så jag kommer att ha:
2 st dvärgvädurar (kastrerade, till kel och ev. som sällskap till de andra, en hona & en hane)
2 st lejonhuvade kaniner till kel, avel och utställning (en hona och en hane)
+ 4st hermeliner till kel, avel och utställning men dessa är bara lånade.

Så sammanlagt blir det 8 djur på gården just nu, 8st är mitt maxantal så det blir EJ fler vuxna än så.
Angelize:

tycker den vita i bakrunden e superfin


Image


Den lilla lejonhuvade har en tillfällig hage som inte brukar vara så, bara för att hon annars kan smita så lätt genom de gröna hagarna. Hon är inte könsmogen så det är inte hela världen om hon skulle springa in till Major för han är både snäll och inte lika sexuellt frustrerad som Algot.