Forumet - Leka med barbiedockor när man är 17 år

Leka med barbiedockor när man är 17 år

3801 0 50
Hej. Jag är en 17-årig tjej som fortfarande leker med barbiedockor. Jag har aldrig "vuxit ifrån" det, som vissa tycker att man ska göra vid en viss ålder. Vad är det som är så fel med det undrar jag. Mina kompisar går ut och festar och dricker sig fulla varje helg, men jag föredrar att sitta hemma och leka med mina barbiedockor. Är jag då konstig p.g.a. detta?

P.g.a. detta har jag också förlorat alla mina vänner som jag brukade leka med barbies tillsammans med när vi var barn. Har heller aldrig haft någon kille p.g.a. detta. Hade en hemma en gång, men när han fick se att jag fortfarande lekte med barbiedockor så drog han med motiveringen att han "ville ha en tjej som gått ur lågstadiet både fysiskt och mentalt". Fatta vad ledsen och sårad jag blev då. Allt snack om att man ska vara sig själv så får man en partner stämmer ju uppenbarligen inte. Varför är det mer fel att leka med barbies än att festa och dricka sig full varje helg?

Killar i min ålder lekar med bilar både som barn och tonåringar, men dem klagar ingen på. De får tjejer ändå. Tjejer tycker t.om. det är häftigt med bilar.

Är jag så konstig som leker med barbiedockor trots att jag är 17 år?

Leker ni med barbies? Om nej, när slutade ni?

Spana också in:

kakalaka:

et inte riktigt, att det var kanske för dyrt, eller för bortskämt lr nåt [sad] + minns att jag hade många kompisar som inte hade råd med lite finare leksaker så jag fick aldrig leka med mina finaste grejer framför/med dom. fick t.om byta skor o kläder ibland, innan jag skulle ut o leka


Trist! Hade ju varit en generös handling att låta de leka med dina typ men ah..