Forumet - Leka svår ?

Leka svår ?

4710 0 58
Hej, jag undrar vad ni tycker om tjejer som är lite svåra (eller leker svåra), om ni gillar en tjej och ni är på G med henne lite, blir ni mer intresserade om hon är lite svår, eller vill ni bara att hon ska visa samma intresse tillbaka ? man vill ju visa att man gillar honom också men jag vill inte att han ska känna sig för säker, ta det för givet alltså.

jag är nämligen på G med en kille som jag hållt på med förut ett tag, men då tror jag att jag var för snäll mot honom helt enkelt så han kanske tappade intresset, jag vet inte, iaf jag vill att det ska bli annorlunda denhär gången, men jag vill ändå inte verka helt dissig så han tappar intresset för mej pga det.

jag vet att man ska "vara sig själv" osv och det är jag, men att spela lite spel ingår alltid.

Spana också in:

kimberlyjoness:

tjejer som är lite svåra


Tror att det är väldigt induviduellt hos killar. En del vill inte alls att tjejen ska spela svår men ändå så ska tjejen vara lite "speciell" och inte vara som vilken tjej som helst [rolleyes]

Någonstans måste det ju finnas någon slags måtta med att spela/vara lite svår. Man får väl vara lite lagom sådär ibland [badgrin] bara för att vara lite "schysst"?