Forumet - Lesbisk dejting, kommer det funka!?

Lesbisk dejting, kommer det funka!?

664 0 2
Jag har dejtat en tjej i typ några veckor nu (hon bor i Göteborg och jag i Stockholm så det är på distans), vi har setts några gånger både hos henne och hos mig. Jag har alltid känt att det är jag som hör av mig mest, och att hon tar det lite mer som det kommer typ. Varje gång vi inte pratar på typ 12-20 timmar så tror jag att hon aldrig mer kommer höra av sig (vilket hon alltid gör tillslut).

Hon har gett mig signaler som tyder på att hon fortfarande vill ses. En gång när jag sa att jag skulle ringa och inte gjorde det så blev hon ledsen och ville att jag skulle ringa, hon kommenterar mina bilder, säger att jag är fin lite då och då etc. Igår när hon ringde mig så sa jag att jag känt att jag varit väldigt på och att jag varit orolig över ifall hon ens vill träffa mig mer, och då sa hon "vart har du fått det ifrån?", och när jag sa att vi borde ses snart så sa hon "ja verkligen!".. men när jag frågade om hon kunde ses nästa helg så sa hon att det inte gick nästa helg för hon har uppkörning snart och måste övningsköra plus är pank.. idag har vi knappt snackat men när vi la på luren igår så sa hon "vi hörs och ses".. det är bara jag som skrivit idag och hon avslutade konversationen ganska tidigt.. men jag vet ju innerst inne att hon kommer höra av sig förr eller senare (hoppas jag).. Borde jag oroa mig? Ibland känns det som jag går och väntar å väntar i timmar på att hon ska skriva, och hon svarar sjukt långsamt ibland.. men när jag frågar om hon vill ses igen så säger hon ju ja? Jag borde väll bara lita på det?

Hon brukar ha mycket mer fullt upp än mig, till exempel med kompisar, skola, familj, träning etc och när jag var hos henne i Göteborg så var hennes mobil död i två dygn vilket händer henne ibland.. hade hon inte velat något med mig så hade hon väll inte typ kommenterat mina bilder å ringt upp mig å sagt att jag inte alls är för på och att hon visst vill träffa mig igen..?
Har en kompis som brukar låta ungefär som dig. Hon beklagar sig över hur vanligt det är med [bisexuella]tjejer som först verkar aspå och helt fantastiska, men sedan märker att de har svårt för att gå  in i ett riktigt förhållande med en annan tjej. 
Låter väldigt likt din tjej - hon vill men ändå inte. Hon tycker om dig, men ni är antagligen ute efter olika saker.

Med förbehåll för att min analys kan vara totalt helt jävla off.