Forumet - lesbisk mamma

lesbisk mamma

2094 0 71
Hej! JAg har en mamma som har blivit ihop med en tjej. Hon bor hos oss och sover med mamma. Men innan mamma blev ihop med henne var hon ihop med min pappa. Grejen är bara att jag inte vågar säga det till någon för att jag är rädd att jag ska bli retad. Det är en tjej som frågar mig ibland men taskig röst (när hon är med massa andra) är din mamma lebb. När jag hör detta blir jag ledsen[cry] och säger inget. Jag vågar inte heller bjuda hem folk för det. Tänk om alla får reda på det!
( vill ju bjuda hem kompisar men det går ju inte)

Spana också in:

kikki37:

Tänk om alla får reda på det!


Hur gammal är du? Är du över 12 är du tillräckligt mogen för att ta itu med det.. Världen får acceptera homo-/bisexualitet då det är så många som är av den läggningen.. Annars om du är under 13 tycker jag att du ska förneka & säga "Nej.. Det är en av hennes närmsta kompisar bara[smile]" eller något^^
Ojdå.. Nu kanske jag lär dig att dra vita lögner.. Men, jag tycker det är OK om man kan hantera sitt ljugande, låt det inte gå över styr! Ändra heller inte historia och om sanningen kommer fram försvarar du det och säger samtligen "Jag visste helt ärligt inte att dom var tsmns.."
det kommer gå bra! Och man behöver inte alltid bjuda hem någon.. Lek i parken eller på stan ;D
kikki37:

Tänk om alla får reda på det!


Grejen är att om du vågar erkänna det och stå för det så kommer folk inte bry sig. Det finns alltid jävlar som ska hålla på och bråka men ignorerar du dem så försvinner även deras glåpord efter ett tag. Var stolt över din mamma.
Aaaa... Men vist! Tror ni att det är så lätt att säga det? Jag bor inte i någon stor stad utan i en väldigt väldigt liten stad där alla vet allt typ. Om jag skulle erkänna det skulle hela stan veta. Sen är det också så att när jag får den frågan känner jag mig rädd att dom andra inte vill vara med mig längre om jag skulle säga det.