Forumet - Letar efter muskikvideo

Letar efter muskikvideo

296 0 1
där dem zoomar in på något föremål, och sedan zoomas det ut och det är något annat.

Låt mig ge ett exempel.

Det är en bild på en fruktskål med apelsiner. Det börjas zooma in på en appelsin så nära att man bara ser orange; för att sedan zooma ut, och då är den en sol. Då kanske dem zoomar in litegrann mot en stjärna istället, för att sedan zooma ut och då är det en stjärna på t.ex en gardin.

Jag minns inget om hur låten lät, eller vad det var för bilder i musikvideon. Jag minns bara kameraarbetet som jag tyckte var intressant. Det var flera år sedan jag såg videon.

En bild jag tror mig minnas är av en person som håller i något, kanske en kniv som dem zoomar in på.

Jag har för mig att det är blandat med tecknade och riktiga bilder.Om ni inte vet vilken video jag menar kan ni ända slänga in en video med finfint kameraarbete [y]

Spana också in:

Ingen aning, men låter som en mindre assexig version av klipptekniken de kör på i The Fall. Se den för guds skull, rätt dum historia, rätt kassa skådisar, rätt förutsägbar men övergångarna och i allmänhet fotot i den filmen är typ det goaste någonsin.
(Kolla 0:50 te x, i filmen är det klippet mycket längre och bättre men ja, man förstår iaf av trailern. Notera att de inte använde CGI till något förutom en scen)