Forumet - letar efter popare aktiva under sent 90-tidigt 2000

letar efter popare aktiva under sent 90-tidigt 2000

1888 1 26

håller på med research till en novell, och letar efter något så specifikt som pandapopare och föredetta pandapopare som var tonåringar under perioden 1995-2005 eller så. okej, det behöver inte vara hardcorepandor, men popmänniskor, i alla fall. jag gör research till en novell, nämligen.

om någon av er skulle vara en av de som sökes, alternativt ha ett syskon/vän/ligg/bekant/främling/fiende som är det, så får ni gärna höra av er/vidarebefodra kontaktinfo i pm. är intresserad både av att träffa folk över te alt. rödvin, och att sköta kontakt över mail eller dylikt. mina frågor rör musik lika mycket som subkulturen i en bredare bemärkelse. intervjuerna är anonyma, och slutkreationen kommer släppas under creative commons.

gogogo.

Spana också in:


timeisrunningout: http://ungdomar.se/profile/mespop

Vi gick lågstadiet ihop och sen blev hon ett slags internetfenomen/superkänd på emocore. Har inga kontaktuppgifter men hon har nog en hemsida nuförtiden.
henne har jag ju sett till på ec. ska slänga iväg ett pm.

My dreams are her: Är de inte bättre att fråga på Flashback som har en större andel medlemmar som faktiskt var 13- 14 runt 1998.
klart det är, men hatar flashback. frågar säkert överallt, dock.

Birger:

haha. det är där generationsklyftan går.
det är på fullaste allvar där jag dragit gränsen i typ tio år nu. hur länge som helst har jag sagt, "okej, femtonåringar är rätt snygga ibland, och de blir relativt sett bara yngre och yngre, men oavsett hur snygga de är tänker jag aldrig ligga med någon som inte var född när broder daniel forever släpptes".
hoppas att hon inte läser det här, utifall att jag ändrar mig någon gång i framtiden.