Forumet - Letar ny mobiltelefon, help?

Letar ny mobiltelefon, help?

579 0 20
Jag har bestämt mig för att byta ut min tre år gamla mobiltelefon, mest för att jag har pengar och är sugen på något nytt [blush]
Men eftersom jag är helt lost på detta område behöver jag lite hjälp.

Då jag har både systemkamera och ipod känns det inte som att jag behöver en jätteavancerad kamera- eller musikmobil (även om både kamera och inbyggd mp3-spelare uppskattas, då detta är något som nästan helt saknas på min nuvarande mobil).
Den ska helst inte kosta mer än 2500 kr, och ha ett realtivt lågt SAR-värde. Märke spelar ingen större roll.

Tips? [cute]
Nokia 3310
Image

Nokia 3310 är världens mest sålda mobiltelefon från 2000, tillverkad i 126 miljoner exemplar [1]. Den är näst intill identisk med Nokia 3330 men 3310 har inte någon WAP-funktion vilket 3330 har. Den är mycket tålig och har anses av många att vara en mobiltelefon av hög kvalitet. Det finns även möjlighet att byta ut skalet på mobilen. Fyra spel följde med: Snake II, Pairs II, Space Impact och Bantumi. Spelet Pairs II finns i två versioner, en med tid och en utan.

Spana också in:

Jag köpte den när den var ny på marknaden, den hade bara varit ute i 2 veckor. Det dummaste valet jag någonsin gjort i köpväg skulle jag tro. Den bara krånglade hela tiden, det var alltid någonting som var fel på den. Gick högst 1 månad utan att den krångla. Så den mesta av tiden jag hade telefon hade jag den inte. Den var på lagning konstant, alltså. Visst, det kanske var så att det bara var min telefon som var dum men ett x antal personer i min omgivning har oxå haft den telefonen å desamma har det varit för de. In å ut på lagning. FETT IRRITATIONSOBJEKT!
Jag har en Sony Ericsson K530i. Den känns lite som Nokia 3310, fast nyare. Den har kamera, men den är ju *host* dålig. Batteritiden är inget jag kan klaga på. Har haft telefoner som behövt laddas betyderligt mer ofta. Sedan så är den inte allt för stor. Den har överlevt x antal konserter, ösregn, fester, sadstränder, dagar på jobbet.

Dom två sakerna jag kan klaga på är:
1, den där laddaren till sony ericsson som ALLTID glappar
2, batteriluckan ramlar av i tid och otid

Vet inte direkt om det är en mobil man rekommenderar, men den håller god kvallite för att vara så billig.