Forumet - Lever du eller är du död?

Lever du eller är du död?

952 0 20

En konstig fråga kan tyckas för vissa av er. Ni tänker säkert "Dah, om jag var död hade jag ju inte kunnat skriva här", men med tanke på att det finns zombies samt att vi inte VET om det finns dator med internetuppkoppling i himlen/helvetet så tycker jag det är en högst relevant fråga.

Om du är död skriv gärna när du dog, av vad du dog samt hur gammal du blev.

Spana också in:


S3ON: Jag levde i ett förgående liv, samt kommer att leva i nästa. 

döden existerar inte, bara födseln! 

Det där kan faktiskt vara sant! Tunneln man ser som folk med nära döden upplevelser pratar om är i själva verket då du är på väg ut ur livmodern. Och medan du upplever en nära döden upplevelse så får mamman som skulle föda om dig missfall. Eller?

Knegaren: Tunneln man ser som folk med nära döden upplevelser pratar om är i själva verket då du är på väg ut ur livmodern. Och medan du upplever en nära döden upplevelse så får mamman som skulle föda om dig missfall. Eller?
Haha jag har tänkt exakt samma tanke!!! Ja, det kan ju vara på nått sådant vis, det märker vi när vi "dör"! ;)

jag hatar när människor har begrepp på ting som finns i andra universum/världar. "tänk om ni i verkligheten är uppkopplade till datorer och allt egentligen är osant.". kan ni åtminstone försöka förstå att andra platser än de vi känner till möjligen ej har samma teknologi eller jävla metoder som finns för oss.