Aviseringar
Rensa alla

Lever i misär.


Ämnesstartare

Till att börja med ber jag hemskt mycket om ursäkt om det inte är tillåtetatt posta videolänkar på detta viset, men detta är inte för att hora "views", utan mer att förmedla en verklighet och visa andra i samma situation att man ej behöver skämmas och sticka under stol om sådant här.

Mitt namn är Carl Fredrik Alexander, jag har sedan 12 års ålder varit pappa åt min egen pappa som missbrukar alla droger som finns och dessutom alkoholist.
Jag har hittat honom livlös och i princip död flera gånger.
Jag har precis bestämt mig för att börja dokumentera allt som händer, så här på min videoblogg kan ni få följa med mig i min resa, genom överdoser, ambulansfärder, akutrum och misär.

Någon ville ha en video där jag berättar allt om missbruket, här är den:

Här kommer alla klippen:

Adress till min kanal: http://www.youtube.com/intesomandrafamiljer


   
Citera

Så otroligt hårt att se någon man står nära bara hamna i samma skit om och om igen hur många chanser man än ger denne. Kan bara tänka mig att det blir ännu värre då det handlar om en förälder. 
Man får hoppas det du gör här leder till att fler får en inblick i hur det är och att det kanske kan leda till något gott. 


   
SvaraCitera

fint namn du har


   
SvaraCitera

:(usch. kollade ej på länkarna pga hinner ej men är detta sant så är du ju  jätteduktig som tar hand om din pappa och orkar och vågar berätta om det såhär öppet


   
SvaraCitera