Forumet - ligga

ligga

769 0 8
Jag är 15 år och jag o en kille som oxå e 15 har bestämt att vi ska ligga..vi gillar varandra jätte mycket
jag e inte nervös så men det känns lite nervöst ändå på nåt sätt:/
borde jag va nervös
btw jag är oskuld men inte han

Kommentarer (1)

  1. Må gott och ligg i ett mysigt rum med tända ljus och sköna låtar, gärna instrumentala lugna låtar och låt han doppa i dig och du försöker gilla det.

Tråden har 8 svar. Sortera efter:
Att ha sex för första gången är ju inget man måste vara nervös för, men det är inte heller konstigt om man är det. Var bara noga med att skydda er, att du är våt och att ingen av er gör något ni inte är bekväma med. Jag vet att det kan vara svårt ens första gång, men att prata om sex med den man har det med gör det ofta väldigt mycket bättre, då man vet att den andra är på samma våglängd som en själv. Glad 
Det viktiga är att båda vill, sen går de olika från person till person, jag förlorade också min oskuld till en kille som hade haft sex tidigare. Var supernervös och livrädd för att göra något fel, misstag eller liknande. Sen helt plötsligt bara hände det och idag kan jag inte ens minnas den gången, tror det är så olika, för vissa personer blir det en väldigt stor grej och för andra inte , så försöka tänka bort nervositeten, vill ni båda så kör, hur det går brukar alltid lösa sig med tiden om det inte är helt 100% bra första gången ( vilket jag inte det tror är för någon!).

Spana också in: