Forumet - Lika rättigheter oavsett sexuell läggning?

Lika rättigheter oavsett sexuell läggning?

717 0 26
Hej! Jag är studerande på Malmö Högskola för att bli fritidspedagog och ska göra ett vetenskapligt projektarbete.

Jättetacksam om ni kunde ta er tid och besvara dessa frågor.
Min kurs handlar om ”Demokrati och Mångfald” och jag har valt att undersöka vad ungdomar tycker och tänker kring homosexuellas och heterosexuellas lika rättigheter i Sverige. Har ni några frågor eller synpunkter angående enkäten eller undersökningen så får ni gärna uttrycka det här i inlägget, men det finns även plats för det i enkäten.

Detta är helt frivilligt och anonymt (inga personliga uppgifter ska anges och inga IP adresser sparas).

http://www.surveymonkey.com/s/LMKVV6X

(Skulle länken sluta att fungera får ni gärna meddela mig)


Jag är den enda som har tillgång till svaren för dessa frågor som jag kommer att försöka analysera och dra slutsatser ifrån. Den kursansvarige kommer vara den som få läsa igenom mitt arbete och mina 15 klasskamrater kommer att få tillgång och information av det färdiga arbetet. Möjligtvis kan jag behöva citera kommentarer som jag vill lyfta fram för min analys.


OBS! Det handlar inte om att jag ska sitta här och döma era svar, det finns inget rätt eller fel i era egna personliga tankar och åsikter.

Tack, Chinh

Spana också in:

lacostekrokodilen:

nä går KTH så hjälper bara dessa. ev KI eller SU om jag är snäll [cute]


Förlåt, vet inte vad dessa förkortningar är för något.


Jag vill tillägga att jag medvetet har valt bort att fråga om bisexualitet, transaexualitet etc. Det är på grund av att vi som jobbar med projekt arbetet ska begränsa oss och inte får låta vår undersökning blir hur brett som helst. [smile]