Forumet - Lill-lördag

Lill-lördag

553 0 21
sitter i mitt rum. tittar på hellboy(?) och äter köttbullar. tänker på min relation till någon, tror jag är en dålig vän ibland. och så tänker jag på att matematik kan vara så estetiskt fint ibland (ser på mina anteckningar).

sen är jag också lite sur över att jag inte får ett mail där det står att jag fått ett nytt pm på ett annat forum. ett pm som jag väntar på med spänning.

d gör jag.

Spana också in:

genus:

Vad har hänt?jag åt nyss upp glass och ska snart lämna datorn för att dricka te och läsa i sängen för att bli trött så jag sover och kan överleva att gå upp 5 imorn.


Har haft ont i nagen över fem dygn, började som vanligt pnt, sitter nu mer gynekologiskt. Gråter och har skitont men när jag var inne på akuten natten mellan mån och tis hette det "allt ser ut och känns normalt, kanske har du en liten infektion nånstans. Åk hem" trots att jag hade lika obt när jag kom som när jag pkte
elverpigen:

Har tid imorgon, är ju dkitjobbigt att åka till akuten och vara där en natt så ska FÖRSÖKA stå ut. Det har lättat av liiiite nu oaf.


[sad] har du tagit en massa alvedon? KRÄV att de lagar dig när du är där imorgon

ont de ser så ledsna ut de där hopptjejerna som gör konster på bommar. de är såklart nervösa, men de ser ut att ha sorg. [sad]
isola:

har du tagit en massa alvedon? KRÄV att de lagar dig när du är där imorgonont de ser så ledsna ut de där hopptjejerna som gör konster på bommar. de är såklart nervösa, men de ser ut att ha sorg.


Alvedon och ipren biter inte på mig till vardags så äter full dos naproxen, får ändå dödsångeststark smärta i intervaller.