Forumet - Limewire till Linux??

Limewire till Linux??

520 0 14
Hey, Det är så att jag har stöt på ett stort problem. Har efter många försök och många timmars letand på nätet efter en lösning inte kommit på hur man gör. Hur packar man upp och installerar Limewirer när man använder Linux som Os. Det är så enkelt när man använder window. Allt man behöver då liksom är Winrar så är allt klart typ. Men inte på Linux. Så snälla hjälp mig. HAr inte kommit någonstans så det är bara att berätta från första början

Spana också in:

Geforce8800:

Vad menar du med de?


Med Linux-distributioner menar man ett Linux-baserat operativsystem med tillhörande programvara. T.ex. Debian, Ubuntu, OpenSuse, etc. Inte alla distributioner har samma sorts paket som ska installeras. Debian och Ubuntu använder t.ex. deb-paket, medan OpenSuse använder .rpm. Det finns även fler sorter, men deb och rpm är de två vanligaste.
grön_apa:

Är du efterbliven eller bara för lat för att söka egen information?


Beror ju lite hur man ser det. Jag är inte för lat. Eftersom jag har sökt infomation men inget har funkar. Kan ju beror på att jag har sökt fel av något slag. Eller så är det så att jag hatar linux. Men är tvingad att ha det på skolans skit datorer. Bara för att äger dig på allt som ha med windows att göra. Kan det mesta från 98 till windows 7 när det gäller os.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


grön_apa:

http://forums.opensuse.org/applications/multimedia/388267-installing-​limewire-op...se-gnome.html


Tackar också för sidan du skickar. Det va ju nästan så man tycker du är rolig. Dock så sökte jag själv och hittade lösningen. Inte så svårt när man fattade vad som va fel.