Forumet - Lita aldrig på media

Lita aldrig på media

3365 0 27

Spana också in:

Werjevir:

nepp läser aldrig tidningar va nån annan som länkade t mig 
litar inte på friatider har ingen koll öht vad det är för nått, poängen var ba att massa olika tidningar hade skitit i att ta reda på hur det va från mer än ett håll osv medan en annan gjorde det 
Fria tider är ett betrakta som ett SD-organ så man skall ta saker därifrån med en nypa salt. Men visst är det lögn i helvete att tro att medier framställer sanningen i alla lägen, all media har någon form av bias. 

Detta är lite intressant om än inte überrelaterat i detta fall:

http://en.wikipedia.org/wiki/Propaganda_model

dazed: Fria tider är ett betrakta som ett SD-organ så man skall ta saker därifrån med en nypa salt. Men visst är det lögn i helvete att tro att medier framställer sanningen i alla lägen, all media har någon form av bias. 

Detta är lite intressant om än inte überrelaterat i detta fall:

http://en.wikipedia.org/wiki/Propaganda_model

Aha, tråkigt att tidningar alltid ska höra till nån politik direkt eller indirekt.  Tack för länken intressant med hur propaganda fungerar.

Blivande_japan:
Du länkar till Fria tider och skriver att man inte ska lita på media. Skulle vilja kalla Fria tider mer för propaganda än media.
får inte ett medium vara kritiskt till andra media?  på vilket vis är just den här artikelen propoganda? visst kan själva tidningen va skit, men det är sällan så svart vitt at en tveksam tidning inte kan producera en bra artikel.  Rubriken är inte poängen, den var ba snabbat nerskriven p. g. a. kom inte på något bättre i stunden jag vet att det inte är nån nyhet att media kan va lömsk, men tänkte mest på den stackars kvinnan o på att hennes version skulle uppmärksammas osv sen att det var just fria tiden som uppmärksammade den är ju inte något jag valt om det var en annan tidning som gjort det skulle jag lätt kunnat ta den, men nu var det så att de flesta tidningar inte gjorde det. Har du ens läst artikelen? 

Werjevir: får inte ett medium vara kritiskt till andra media?  på vilket vis är just den här artikelen propoganda? visst kan själva tidningen va skit, men det är sällan så svart vitt at en tveksam tidning inte kan producera en bra artikel.  Rubriken är inte poängen, den var ba snabbat nerskriven p. g. a. kom inte på något bättre i stunden jag vet att det inte är nån nyhet att media kan va lömsk, men tänkte mest på den stackars kvinnan o på att hennes version skulle uppmärksammas osv sen att det var just fria tiden som uppmärksammade den är ju inte något jag valt om det var en annan tidning som gjort det skulle jag lätt kunnat ta den, men nu var det så att de flesta tidningar inte gjorde det. Har du ens läst artikelen? 


I ärlighetens namn ville jag inte ens ge "fria tider" sidvisningar, så jag har inte läst skiten. Tror dock inget de skriver innan jag sett det i en mer trovärdig tidning.