Forumet - Litar du på ett medium? (Andlig kontakt)

Litar du på ett medium? (Andlig kontakt)

2730 2 35
Tror du på dessa folk som tros ha kontakt med den andliga världen?

Alltså är det bluff eller finns det faktiskt några trovärdiga medium? 
Nämn om du kommer på någon som är trovärdig.

Spana också in:

Skulle vilja tro på att det finns något efter döden, då jag ofta fick känslan av att en person vakade över mig. Första veckorna så kändes det verkligen som att personen la sin hand på min axel ibland, helt random. Kramar och pussar på kinden när man skulle försöka somna. Allt kändes så otroligt verkligt.

Men jag har väldigt svårt att tro att det faktiskt finns något och att det är möjligt att få kontakt med dom döda. Tycker att det nästan känns pinsamt när medium förmedlar och på ett sätt så känns det extremt falsk och hemskt. Förstår inte hur dom har mage till det osv

När jag sett t.ex. det okända så har jag mest varit ute efter spänningen som uppstår när dom går runt i mörkret, då sitter jag och letar efter skepnader i bakgrunden. Eller seanserna! 

Men jag tror också att, även om det nu inte är på riktigt, så kan det vara ett bra avslut för dom som väljer att tro på det. För man har kanske inte alltid världens bästa relation just vid personens bortgång, kanske varit för upptagen med sitt eget liv och ej tagit vara på t.ex. en förälder. Mycket ångest över vad som man ville få sagt, ord man vill höra. Att då få höra hur mycket någon älskade en eller att dom förstod att man har ett eget liv, det tror jag kan betyda väldigt mycket.