Forumet - Litar ni på den svenska sjukvården?

Litar ni på den svenska sjukvården?

1702 2 33

Har inte så många erfarenheter men jag vet när jag vart på besök på något sjukhus så serverar de alltid den där ljusröda "saften" min farfar har druckit den på diverse sjukhus sedan 70 talet så något lurt försiggår ju. Förvirrad

Nämen jag vet inte redigt... De verkar ha det så "stressigt" så de tar ej tiden för att sköta patienterna och se till dom till 100% med vad som kan vara felet, medicin, väntetider eller när man är inlagd.

Nej, verkligen inte. Ska på mitt tredje besök för veckan inom sjukvården/psykvården. I måndags var man på gynmottagningen och blev inte tagen ett dugg seriöst. Precis som på den där bloggen där kvinnor vågat komma ut med sina "intima" problem och de hade alla fått höra att det var "normalt", så fick även jag höra det och att det inte gick att göra något åt saken trots att jag är medveten om att just min problematik går att åtgärda. Det jag behövde var bl a en remiss därifrån. Men näää, det är för mycket begärt och man får ständigt höra att man får "lära sig leva med" sin problematik. 

Spana också in:

Nej, jag har råkat ut för för mycket felaktigheter från deras sida för att jag ska kunna förleda mig att tro det handlar om "enstaka misstag" Svensk sjukvårds vanligaste behandlingsform tror jag är 'gör det så svårt som möjligt för patienten att få någon vård så kommer denne att ge upp/åkomman försvinner för eller senare' Det är dock en metod som tillämpas av många samhällsfunktioner inte bara vården.