Forumet - lite flams och trams skadar väl inte?

lite flams och trams skadar väl inte?

1500 0 10
hejsan!! som du har kanske förstot så ska jag berätta flams och trams! e du me nu för nu börjar det.ok!! men här kommer första! det var en gång en ekorre som satt uppe i ett träd. då kom en kossa och satte sig bredvid. ekorren: vad gör du här uppe? kossan: jag sitter här och tar det lungt och äter äpplen. ekorren: men det här är ju ett päronträd! kossan: jag vet men jag har äpplen med mig. hhaaaa hhaaaa nu var det slut men jag skriver snart igen bay bay Image

Spana också in:

hej jag skriver in lite mer flams och trams här' det är en historia som jag har kommit på själv den handlar om Gustav-Jan . Gustav-Jan är 30 år han bor med sin fru i en villa. De gillar att kolla på tv, gå till jobbet, sina pärmar att göra bokföring. En dag den 5 januari kommer det en överaskning paket hem till Gustav-Jan och där i finns en hemlighet som är totalt dolt!! Hemligheten kommer förändra hella deras liv dem båda anar ingeting.

Skriver fortsättning sen för kommer inte ppå ngt mer nu..
Kapitel 2

James och Ana-Maria kände plötsligt en stor smäll i magen. Oooh nej!!! Det var släpkärran som hadde fått pungtering.

Konversation imellan James och Gustav-Jan
Hur skall vi nu fortsätta. Säger Gustav-Jan? Det vet väl inte jag. Okej, men vem vet det då om inte du? Förmordligen ingen. Hurså? Nu går jag ut och sätter på varningstriangeln, så att ingen annan i trafiken skadas av detta miss öde. Lika bra. Morgan blir tröstad och fortsätter till jobbet.

Nu är bärgningsbilen på väg. Det var nämnligen som följande att de hade slarvat med säkerheten. Okej, vid besiktningen den 7 mars så hade man ett reservdäck, men nu mera var det urplockat ur bagagets sortiment.

Jaaag viiiill inte meeer! Ana-Maria fick en snabb panik där inne. Det var en ny sorts bilfärd.

Bärgningsmannen får alarm på bergcentralen
Varning varning! Varning! En bil har fått punktering! Nu är det utryckning! Snabba ryck! Det är en stor fara att de står på vägen och blockerar upp vägen för övrig trafik. Det är många människor som ska till jobbet vid denna tid pungt och därför är det extra viktigt att vi jobbar stenhårt! Kom igen nu teamet!!! Säger teamleader Morgan?

Den stora frågan ska dem hinna i tid. Kommer svar på i uppföljningen. Vi kommer att ha ett kartläggningssamtal med både James och Gustav-Jan i ett senare kapitel. Fortsättning följer.
Kapitel 3


Karaoke-kväll
Den stora Dagen med Stort d var inne. Dem alla samlades utanför skolgården med gympaskorna i höksta hugg. Alla var med. Det var Ana-Sofia, Göran, Margret, Annis, Aurotrea, Elin, Steven, och James. Elin tog Fram sånghäftet: Nu ska jag sjung. för er en sång som jag har skrivit själv som handlar om en händelse. Den handlar om James och hans familj[1]. De har varit ute för en sorglig bilolycka.

Äntligen!!!! James blev super-glad av att någon hade gett uppmärksamhet till honoms miss öde en tidigare dag (bil olyckan i kapitel 2). De andra barnen blev knäpptysta för de undrade vad de har missat. De ville tycka synd om James men något inne i gärnan sa åt dem att fortsätta ignorera mobbooffrrett. James var landets mest ökända person enligt en viss mobbare. Aurotrea viskade en sak till Elin: Umgås inte med honom om du inte vill få dåligt rykte! Ojj oj oj!!! Shitt! Elin hade totalt missat det! Nu förstår ni väl att hon gick in på toaletten och låste in sig.

Steven såg sin Shans att ta över. Goblin Vortex. ;-)
Okeeeeej alla barn! Välkomna till karakoke-kväll det är jag Steven som leder den här kvällen! Lyssna nu på mig och gör som jag! Alla i klassen blev impornerade av Stevens snabba ryck. Alla utom James mobbooffrrett. James tänkte på den sorgliga bilolyckan. Varför var det ingen som tyckte synd om honom?! Ingen som brydde sig. Tiden går.

Steven: Nu sjunger vi Johnyy Cash - Ring of fire. alla kan väl rifrängen??? Dem som inte kan lär sig. Kom ihåg att respektera.

Stevens hemliga tanke var att Margret skulle falla pladdaskt, släppa in honom och berätta för ledningscentralen.


Love Is A Burning Thing
And It Makes A Fiery Ring
Bound By Wild Desire
I Fell Into A Ring Of Fire

I Fell Into A Burning Ring Of Fire
I Went Down, Down, Down
And The Flames Went Higher

And It Burns, Burns, Burns
The Ring Of Fire
The Ring Of Fire

The Taste Of Love Is Sweet
When Hearts Like Ours Meet
I Fell For You Like A Child
Oh,But The Fire Went Wild

I Fell Into A Burning Ring Of Fire
I Went Down, Down, Down
And The Flames Went Higher
And It Burns, Burns, Burns
The Ring Of Fire
The Ring Of Fire

Love Is A Burning Thing
And It Makes A Fiery Ring
Bound By Wild Desire
I Fell Into A Ring Of Fire

I Fell Into A Burning Ring Of Fire
I Went Down(down), Down(down), Down(down)
And The Flames Went Higher Higher Higher

I Fell Into A Burning Ring Of Fire
I Went Down(down), Down(down), Down(down)
And The Flames Went Higher Higher Higher

And It Burns
OoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooYaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaFire Colorades. ;-) Dags att gå vidare till lokalen och göra en utvärdering av inledningen. Nu var Steven tottalt slut kört och övergav maktpositionen. Dem alla gick tysta i ett led och ingen ville prata.