Forumet - lite frågor om träning

lite frågor om träning

318 0 32

Spana också in:

Tobias95:

Typ det snyggaste som finns med stora armar


Eller inte. På honom ser det helt oproportionerligt ut iaf. Men jag tycker att killar med mycket muskler överlag ser väldigt fula ut, så jag kanske är fel att döma. Sen så läste jag på No:n någon gång att det var farligt att bara träna ett område på kroppen, mins ej varför och orkar inte googla.
Tobias95:

det är as snyggt -.-


Är du dum på riktigt lr? Fattar du inte hur retarded det kommer att se ut med spaghetti ben, slapp mage, slappa höfter och biff armar?Tobias95:

kan inte nån som inte är en jävla idiot svara mig??? -.-


Fattar du inte att det är du som är idioten shithead? Vänta någrå år med att träna tills du har mognat till lite...
Tobias95:

Armarna som räknas, där styrkan sitter om man gör armhävningar eller drar upp sig själv eller slåss


När du gör armhävningar använder du bröstet primärt, inte armar. Och när du lyfter upp dig själv (Chins), använder du latsmusklerna primärt. Förövrigt verkar du ganska ointelligent så jag tvekar på om du kommer förstå det jag skrev...
Tobias95:

Armarna som räknas, där styrkan sitter om man gör armhävningar eller drar upp sig själv eller slåss


Haha härregud!

1. Ska du verkligen biffa upp bara dina armar för att det är snyggt och för man slåss bättre?
2. Slagkraft (alltså att "slåss bättre") sitter väldigt lite i armarna. Det handlar om att kunna rikta styrkan från hela kroppen, så som höfter, mage, ben osv.
3. Jag tycker inte du verkar mogen att börja lyfta tyngder ännu!
Jag tror du hakat upp dig för mycket på armar... de flesta tränar hela kroppen, vilket får en att se biffigare ut. Bygg upp funktionell styrka också.
Armarna används mycket men det är inte där "styrkan" sitter. De sitter i benen och ryggen och kan lyfta mycket tyngre vikter. Armarna är småmuskler jämfört med ryggen... men man kan tro att i armarna sitter styrkan eftersom man använder dem så ofta/för att greppa etc. Men du kan knappast lyfta 100kg med biceps.
Och som Tornapart skriver, slagstyrka handlar inte jättemycket om armstryrka, utan om höft och mage, men även ben och rygg.