Forumet - lite funderingar kring en tjej !

lite funderingar kring en tjej !

266 0 30
Jo det är så att jag tidigare tagit kontakt med en tjej jag inte känner, av intresse, då via dator. Då detta skedde visade hon inget intresse. Nu senare när vi har börjats ses i korridorerna i skolan så har hon börjat kolla på mig med ett leende och jag på henne, men har fortfarande inte pratat med henne. Detta har skett ett flertal gånger. Och hon har faktiskt även kommit fram o hälsat ett par gånger. När jag väl frågat om hon vill träffas säger hon att hon har pojkvän, och skyller på det, men hon fortsätter fortfarande kolla på mig o ge mig blickar.

Vill ha åsikter över vad hon kan ha i tankarna!
och svar på frågan : Vad vill hon ?

Tjejer vad tror ni hon är ute efter ?,hon har trotts allt pojkvän

PS: hon är ingen tjej som hoppar mellan killar, utan en tjej som har seriösa förhållanden. hon är den typen.
Angelize:

Om hon säger att hon har pojkvän när du frågar så är det väl rätt så uppenbart att hon inte vill någonting mer och glöm inte att en del har just det kroppsspråket ler, "flirtig" osv utan att det betyder något


men att komma fram o hälsa och att söka ögonkontakt är väll ändå något man väljer att göra, elr ? för de gör hon

Spana också in:

Angelize:

Nehe men om ni snackat via datorn som du skrev och setts i skolan och redan hälsat osv så vad är problemet klart man hälsar


snackat via dator. Ja men inte via chatt, utan via facebook. Sedan att vi setts i skolan det är mer att vi fått ögonkontakt, o då är de inte vanlig ögonkontakt utan jag tycker de blir sån ögonkontakt när det klickar mellan två personer, + ingen av oss släpper blicken

tänker så här: om hon inte vore intresserad av mig så skulle hon inte ge mig blickar och sedan hälsa på mig, utan hon skulle då skita i mig som om jag inte finns, elr?
bigmac:

artighet handlar väll mer om att hälsa om man ser personen framför sig. de hon har gjort är att komma fram till mig då jag sitter o käkar med flera polare. kommit från ingen stans liksom.


jaja men du kanske inbillar dig och överdriver lite eftersom att du verkar vara intresserad av henne, men om du nu vill veta så fråga henne.
bigmac:

Tjejer vad tror ni hon är ute efter ?,hon har trotts allt pojkvän


text från cr forumet

*Hur ska man få dendär speciella tjejen?

*Vad ska man göra för att bli attraktiv?

*Hur ska man göra övningar för att bli en cool kille?

Hur ska man få dendär speciella tjejen?
Du kommer inte få dendär speciella tjejen, oftast är det redan försent. Du har redan bränt dina broar, inse detta direkt så kan du ta dig vidare i din personliga utveckling och få ett bra game. Det finns TUSENTALS minst lika bra och bättre tjejer där ute.

Vad ska man göra för att bli attraktiv?

Övning, plugga, övning, övning, övning. Ungefär i den nivån. För att bli den attraktiva killen som alla tjejerna vill ha så måste du inta ett annat sinnesstånd, ungfär domhär sakerna ska du ha på hjärnan för att bli den attraktiva killen:
"Jag bryr mig inte om vad andra tycker om mig"
"Alla tjejer vill ha mig, så varför ska jag bry mig om just dendär tjejen?"
"Jag är snygg/bäst/awesome"