Forumet - lite hjälp kanske?

lite hjälp kanske?

1075 0 59
hej!
skulle vara väldigt tacksam för serösa svar..
jag har en ganska konstig fråga, men hoppas nån kan hjälpa mig..
i sommras träffade jag en kille, som verkade vara världens underbaraste och goaste, men dock inte den vackraste.. men i och med det att han hade sån go personlighet (trodde jag då) så sket jag i hans utseende.
men sen så studerar jag långt hemmifrån, så han "flyttade" ner till mig. och vi kände inte varandra så bra då.. men sen så växte de å blev ett förhållande. och nya sidor kom fram hela tiden, och det är jätte konstiga saker som t.ex kan inte tvätta, diskar aldrig, tar aldrig reda efter sig, lämnar skit spår kvar i toan, petar näsan, kommer med Jätte konstiga kommentarer, och när man tittar på tv så kanske de kommer fram en het brud och då är han tvungen att säga "fan va het hon är, fatta å få ligga mellan hennes smala solbruna ben".
vilket inte känns så kul när man själv är lite små mullig...
och i och med det att jag studerar får jag inte in så mkt pengar, medans han för in runt ca 8 gånger mer än vad jag får, endå så köper han aldrig hem mat, tvättmedel m.m.. allt som behövs till ett hem med andra ord.
och då är min fråga, ska jag hålla hoppet uppe att han förändrar sig, eller ska jag dumpa han?
förlåt om jag förklarar väldigt konstigt, men tro mig de finns 100 grejer till som är konstigt med han. och han är 23-år och kan inte ta vissa ansvar.
jag har självklart tagit upp detta med honom som t.ex lära sig att göra rent i toan om han sätter spår, men inga resultat endå.. ganska pinsamt när man bjuder hem folk och sånt där äckliga grejer...

Spana också in:

sofajaaa:

kan inte tvätta, diskar aldrig, tar aldrig reda efter sig


varför skulle han när han har en tjej?[confused]

sofajaaa:

lämnar skit spår kvar i toan


markerar revir[wink]

sofajaaa:

och när man tittar på tv så kanske de kommer fram en het brud och då är han tvungen att säga "fan va het hon är, fatta å få ligga mellan hennes smala solbruna ben".


ja, han är väl ingen stjärtgosse[confused]