Forumet - Lite lessen,,,

Lite lessen,,,

1805 1 30
hej alla ungdomar.se

jag börjar bli ganska trött på att folk inte tror på att jag finns. det börjar få mig att tänka över om jag ens existerar på riktigt här i livet, rent fysiskt alltså!

Kan man sluta finnas om ingen tror att man finns? [confused][cry]

har väldigt svårt att sova på nätterna för att jag tänker på vad alla ska skriva på ungdomar.se nästa dag om mig. vet inte vad dom tror längre... vet inte vad jag tror heller.

dagarna känns overkliga.

finns jag?
vem är jag?

K kk (kung köttkvarnen[love])
Image

Spana också in:

Vet hur det känns.. har hänt mig också, för längesedan och på ett annat forum. Man blir ju riktigt ledssen. Men det är faktiskt sant att de är avundsjuka, de har själva fått lägga så mycket energi på att bli populära att det verkar helt absurt hur snabbt du omfamnas av alla.

Det är så jävla dumt hoppas de fattar det och ta inte åt dig. [love]
Hjärtlös:

Men det är faktiskt sant att de är avundsjuka, de har själva fått lägga så mycket energi på att bli populära att det verkar helt absurt hur snabbt du omfamnas av alla.


Tycker detta verkligen sätter huvudet på spiken!


Folk har väldigt svårt att förstå hur du på så kort tid blivit mer populär än medlemmar som ansträngt sig i flera år, så då tänker de att det måste vara något lurt när sanningen i själva verket inte är svårare än att du är bäst på att vara bäst [love]