Forumet - lite logik såhär på kvällskvisten

lite logik såhär på kvällskvisten

769 0 63
forumet är dött, framförallt för att vi fattas folk som en gång var aktiva. däremot har inte alla dessa valt att försvinna själva. avbanna kaka och ganon för liv i forumet!

ska um vara regelrätt och tråkigt eller chill och roligt liksom? hur brukade det vara, ni som alltid påpekar att det var bättre förr?

Dold text: seriositetsnivå får tolkas fritt

Spana också in:

Ser framför mig hur tråkigt detta forum kommer bli när lazer sviker [sad]

Och så borde det verkligen sluta vara så jävla tight med regler. Vem i helvete vill ha ett forum där alla är snälla mot varandra och klappar varandra på ryggen å allt är glatt och trevligt? Vill jag har det umgås jag med irl-människor. Mer elakhet och råhet åt folket tack.
Det jag stör mig mest på är begreppet "trams" som tydligen kan betyda precis vad som helst och då ge varningspoäng eller gör så att roliga inlägg tas bort.
Visst måste forumet hålla en viss nivå om det ska bli bra diskussioner, men som det ser ut nu är det bara löjligt.
Tycker det bör vara frittfram att härja hur man vill i klotter. Klotter är liksom klotter, vem bryr sig om kaka/lounge/postis gör 12345678 trådar/dag? Det är ju oftast rolig saker, och ett skratt förlänger livet liksom. Det här ska ju föreställa en sajt för för hälsa och välmående, sååååå....[cute]


Nämen lite seriöst då. Forumet Plus kan faktiskt få vara modererat, där vill man ha seriösa diskussioner. Men trolla och shit kan man få göra här i Forum X, faktiskt.