Forumet - Lite nya funktioner!

Lite nya funktioner!

2529 0 133
Whoa! Som du kanske redan lagt märke till ser Ungdomar.se lite annorlunda ut än vanligt. Under middagen langade vi nämligen ut en rad nya, fräscha förändringar som kommer göra sidan mer enhetlig och knyta ihop alla våra olika sektioner bättre.

De största förändringarna hittar du i högerkolumnen och längst ner på sidan, där de senaste texterna, bloggarna, fotoalbumen och frågorna numera ligger snyggt och prydligt presenterade – oavsett var på UM du befinner dig.

Men vi har inte bara gett sidan ett välbehövligt ansiktslyft. Skrollar du ner en bit här i forumet kommer du nämligen upptäcka en ny liten sektion med namnet ”Relaterade trådar”. Läser du en intressant tråd levererar alltså vår gigantiska databas omedelbums förslag på liknande inlägg. Smart va!?

Och som om inte det vore nog har vi också infört så kallade ”taggar”. Du kan nu märka dina blogginlägg och fotoalbum med passande nyckelord vilket ökar möjligheterna för dem att synas. På startsidan hittar du ett ständigt uppdaterat taggmoln med de hetaste ämnena!

Eftersom de nya funktionerna kommer rykande färska ur programmeringsfabriken kan det hända att de bråkar lite så här i början. Därför vore vi oerhört tacksamma ifall du ville rapportera eventuella buggar här i tråden.

[party]

Spana också in:

Tycker relaterade trådar-funktionen är bra. Att sidan längst ner har massa länkar till fotoalbum och bloggar tycker jag är onödigt och gör det hela plottrigt. Det skulle vara snyggare, om ni nu tycker funktionen är bra, om ni inte gjorde det lika megastort utan hade en liten och stilren meny istället. Jag tror hur som denna funktion kommer användas i väldigt liten utsträckning, mest kännas "i vägen". Dessutom är det fult, ser bara ut som reklam.
Suveränt. Ännu en anledning till att inte sluta hänga på Um..

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


enhimmelskdrog:

gillar inte att det är konstigt typsnitt när man skriver inlägg


Slumpartad:

Ska det verkligen vara en ruta med "senaste texter" "Senaste bloggar" längst ner?

Den är helt galet dålig och onödig. Vill inte ha.


Slumpartad:

Vill liksom ha skrivrutan längst ner på sidan.


Indeed.
Sidan är helt åt helvette ju [tard]
Ser ut som en unge fick låna mixern

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Är det meningen att rubrikerna och texten nedanför relaterade trådar och till höger ska ha nästan samma färg som bakgrunden?

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 2 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Aha, det va cashen som strula, nu ser det bra ut [bigcheers][love]
Alltså, jag fattar inte varför ni ständigt gör saker som gör sidan sämre.
Grejen med att ha massa skit nedanför skrivrutan är att man måste "hitta" skrivrutan mitt i sidan hela tiden. Upptäckte nu hur opraktiskt det är att inte kunna trycka ner till botten och börja skriva.
Varför gör ni massa funktioner som bara försvårar användandet av sidan! [mad] Nä, det här måste ni ta bort. Beröm er med att det är bra att ha en relaterade trådar-funktion om den var på en särskild knapp.