Forumet - Lite problem med att hitta jeans...

Lite problem med att hitta jeans...

2590 0 29
Jag har ganska smala ben, på tex ginatricot får jag alltid ta minsta storleken i jeans (strl 24), men då får jag klämma igen knappen i midjan, men jeansen är fortfarande lite slappa. Senaste jeansen jag köpte var de svarta stretchjeansen på carlings för 399 i strl XS, de var ganska okej, MEN eftersom jag inte har så bred röv osv så måste jag dra upp dom skitmycket för att de ska sitta tajt vid röven, även fast det är låg midja så hamnar dom uppe vid naveln och baksidan är värst.. ser ut som världens högsta midja, skitfult. Jag behöver MASSOR tips!

det här är jag:


haha ne vars men hon och jag har typ exakt samma kroppstyp och HON har låga jeans som fan, och snygga i övrigt. Vart kan man hitta jeans med extremt låg midja som är väldigt tajta? (som helst ska sitta som en slickad katt). Är desperat! Ge mig alla tips ni kommer på, men helst inga då man måste beställa från internet.
ENDAST seriösa svar tack! Har problem med idioter som larvar sig i varje inlägg jag gör vilket är en gnutta irriterande...

Spana också in:

isola:

Det är det första jag ska lära mig när jag skaffar en symaskin. Men det verkar galet svårt att göra det både snyggt och hållbart.


Det är inte galet svårt direkt. Men med en vanlig symaskin kan man ju inte ådstadkomma samma sömmar som det är på de jeans man köper eftersom de använder en overlockmaskin. Men det går fint att få det att bli bra ändå, det kanske inte ser superproffsigt ut på insidan men ingen kommer att märka något när du har på dig jeansen om du inte har sytt helt galet.