Forumet - Lite tips?

Lite tips?

2002 1 2
Hej! 
Jag är en 17-årig tjej som har lite bekymmer. Det finns en kille som jag gillat i många år nu, men han har aldrig visat ett intresse förrän för ngn månad sedan då han erkände att han var kär i mig. Problemet var (och är) att jag inte får ha några relationer eftersom min far förbjudit det, så jag valde att berätta för killen om mina känslor och om problemet med min far och vi kom överens om att inte börja dejta förrens jag fyllt 18. Men bara ett tag efter vi pratat började killen bete sig så konstigt, ena dagen verkan han vara varm och glad men sedan så verkan han nästan hata mig. Och under senare tid är det som om han knappt vill prata med mig.
Är för feg för att fråga honom så jag frågar er istället. Är det normalt? Kan det vara så att han inte tycker om mig längre? Någon som befinner sig i en liknande situation? Skulle bli jättetacksam för alla typer av svar! 
PS: Förlåt om jag skriver slarvigt, hade problem med att formulera mig på rätt sätt Mycket glad

Inga kommentarer

Tråden har 2 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

OM han genuint gillar dig/är förälskad i dig så kan han inte bara ha slutat sådär tvärt. Han kanske är frustrerad över vetskapen att ni inte kan ha en relation just nu och helt enkelt inte kan hantera det? Ibland när man inte riktigt vet hur man ska tackla en grej så kan vissa(många?) tendera att agera konstigt och riktigt kontrollera beteendet. Jag tycker att du ska ta mod till dig och fråga honom hur det är fatt. Lycka till nu!