Forumet - Lite tips hade suttit fint :D

Lite tips hade suttit fint :D

953 0 33
Hallå!
Tycker jag är på G med en tjej nu:)
Alltså vi snackar på msn typ varje dag, och det är ofta hon som börjar skriva till mig. Hon har även nu under senaste veckan börja skriva <3 vilket hon typ ALDRIG gjort under hela den tiden vi kännt varandra, runt början av februari.
Hon snackar även med mig lite i skolan nu (Y)
Men vi bor långt ifrån varandra det är där den största hacken ligger:(

Men jag vill ha tips från er så jag kan få träffa henne mera, alltså jag har försökt bjuda henne på bio, men då hade hon redan lovat sin kompis att se den filmen sa hon :(

Har nu biljetter till en annan film, men hon har inte sätt 1an på den så ska se om hon vill, har inte riktigt frågat änn.

Hon säger även saker så som, skaffa en brud, så du har lite kul att göra ;)
Men sedan så snackar hon även med mig om saker som är svåra i hennes liv, att hon typ inte vill ha en pojkvän förtillfället :(

DÄR BEHÖVER JAG ER HJÄLP!
Tack jag älskar er som svarar seriöst! :)

Spana också in:

Waje:

Har nu biljetter till en annan film, men hon har inte sätt 1an på den så ska se om hon vill, har inte riktigt frågat änn.


Stieg Larssonfilmerna or what?
Att se ettan på dvd med henne i soffan är nog mysigare än själva biobesöket så du börjar i lite omvänd ordning men...
Jag vill inte vara den som spräcker din glädjeballong, men jag känner att jag måste: tro inte för en sekund att det betyder något som helst romantiskt att hon skriver "<3".

Bra, med det sagt så tycker jag ändå att du försöker få iväg henne på en träff med dig. Jag tycker bio är lite trökigt eftersom man inte kan prata särskilt bra där inne, ta det i ett senare skede då ni känner varandra bättre och inte nödvändigtvis behöver fråga ut varandra om favoritfärg och politisk ställning längre.